kendine güvendiğin oyun modunu açmanı öneririm çevrendeki insanlar da önemli bu konuda.Sunucu doluluğu için hangi sürüm ve hangi mod'u önerirsiniz acaba önerilerinizi almak istiyorum.
Her türlü mod ile ekibimle beraber başa çıkabileceğimizi tahmin ediyorum fakat, son sürüm skyblock yada survival daha mantıklı olur gibime geliyor.kendine güvendiğin oyun modunu açmanı öneririm çevrendeki insanlar da önemli bu konuda.
Beawen#6452
dostum ekibindeki kişiler foruma tam anlamıyla kök salmış insanlardan oluşmuyorsa bence sen dediklerimi dinle.Her türlü mod ile ekibimle beraber başa çıkabileceğimizi tahmin ediyorum fakat, son sürüm skyblock yada survival daha mantıklı olur gibime geliyor.
bu adam benim Türkçe bilen halim.sabit bir kitleye ulaşmadan son sürümleri tercih etmeniz mantıksız olacaktır
son sürümleri tercih etmemeniz için aşağıya birkaç neden bırakıyorum
- türkiyedeyiz ve herkesin sistemi o kadar iyi değil üst sürümler ciddi anlamda sistemleri zorluyor
- oyuncular yenilikçi değil sistemler iyi olsa bile 1.8'den başka bir şey tercih eden pek yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!