Sefa.coban65
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 72
- Minecraft
- Sefa_cobann65
Discord:
zibis2
zibis2
forumlarda tam anlamadım siz türkçe kısa özet geçermisinizEğer yapamazsanız bence velocity den bungeecorda veya aegise geçersen düzelir.
XBrexorX#2521
Eğer makaleden bir şey anlamadıysanız arkadaşın dediği gibi Velocityden FlameCord veya Bungeecorda geçiş yaptığınızda sorun düzelecektir. Veya arkadaşın attığı makalayi inceleyerek Velocity kullanıp FlameCord veya Bungeecorda geçiş yapmadan sorunu çözebilirsiniz. Hangisi size daha kolay geliyorsa onu yapın bence eğer bungeecord veya Flamecord nasıl kurulur bilmiyorsanız onlada ilgili yardımcı olabiliriz.forumlarda tam anlamadım siz türkçe kısa özet geçermisiniz
bungecord yükleyince sunucu girme listesinde sunucu 0/0 gözüküyor fakelobi yüzünden ondan kötü gözüküyor hoşuma gitmiyor başka çözüm yokmuEğer makaleden bir şey anlamadıysanız arkadaşın dediği gibi Velocityden FlameCord veya Bungeecorda geçiş yaptığınızda sorun düzelecektir. Veya arkadaşın attığı makalayi inceleyerek Velocity kullanıp FlameCord veya Bungeecorda geçiş yapmadan sorunu çözebilirsiniz. Hangisi size daha kolay geliyorsa onu yapın bence eğer bungeecord veya Flamecord nasıl kurulur bilmiyorsanız onlada ilgili yardımcı olabiliriz.
XBrexorX#2521
Bungeecord yerine FlameCord vesairede kullanabilirsiniz.bungecord yükleyince sunucu girme listesinde sunucu 0/0 gözüküyor fakelobi yüzünden ondan kötü gözüküyor hoşuma gitmiyor başka çözüm yokmu
sizce en iyisi neBungeecord yerine FlameCord vesairede kullanabilirsiniz.
sizce en iyisi ne
XBrexorX#2521
Ben FlameCord optimizeli diye biliyorum. Fakat en iyisini bulmak için tüm forumlara bakmak lazım insanların yorumunu görmek lazım. Benim önerim FlameCord.sizce en iyisi ne
zibis2
XBrexorX#2521
Aegis diğerlerine göre iyi fakat ücretli olması sıkıntı.aegis tekler
değiştik ama yine giremedik 2 kişi giriyor geri kalanlar girmeye çalışınca bu uyarı geliyorEğer yapamazsanız bence velocity den bungeecorda veya aegise geçersen düzelir.
değiştik ama yine giremedik 2 kişi giriyor geri kalanlar girmeye çalışınca bu uyarı geliyorBen FlameCord optimizeli diye biliyorum. Fakat en iyisini bulmak için tüm forumlara bakmak lazım insanların yorumunu görmek lazım. Benim önerim FlameCord.
BungeeCord ayarlarını yapamamışsınız config.yml iletir misiniz?değiştik ama yine giremedik 2 kişi giriyor geri kalanlar girmeye çalışınca bu uyarı geliyor
could not connect to a default or fallback server ınncorrectly configured adress/port/firewall? io.netty.channel.ConnectTimeoutException
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!