Minezoid#4994
Aeseria#9704
Bulacağını sanmıyorum bende çok aradım ama forumda yok.Özgün Bir Logo Yapacak Arkadaş arıyorum Ücretl,/Ücretsiz
Discord = Hükümdar [Alpha]#2520
Şimdiden Teşekkürler
Minezoid#4994
Böyle forumda ender bulunan veya bulunmayan şeyleri paylaşmayı düşünüyorum aslındaBulacağını sanmıyorum bende çok aradım ama forumda yok.
Aeseria#9704
Kabul edeceğini sanmıyorum ama şansını dene :)Kafandaki şekli varsa başka bir sunucunun örneği ile atarsan yapmayı denerim özel çizim logo istemede :D
Minezoid#4994
nasıl yani anlamadımKabul edeceğini sanmıyorum ama şansını dene :)
Aeseria#9704
Başka sunucunun benzer logosunu kabul edeceğini sanmıyorum :Dnasıl yani anlamadım
Minezoid#4994
Başka sunucunun benzer logosunu yapmıyacağım zaten nasıl birşey istediğini görmek için sordum bir sürü logo çeşidi var sadece örnek olarak istedimBaşka sunucunun benzer logosunu kabul edeceğini sanmıyorum :D
Aeseria#9704
Yok yani sıfırdan bir logo isteyebilir anlamında söylemiştim.Başka sunucunun benzer logosunu yapmıyacağım zaten nasıl birşey istediğini görmek için sordum bir sürü logo çeşidi var sadece örnek olarak istedim
Minezoid#4994
Anladım iyi forumlarYok yani sıfırdan bir logo isteyebilir anlamında söylemiştim.
Aeseria#9704
Sizede iyi forumlar...Anladım iyi forumlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!