Tasarım Sunucu logo tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rambocete123

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
58
Minecraft
bayramazanvr

Discord:

rambocete123#5401

44.png

logo4.png

Arkadaşlar Nasıl buldunuz? Yapımı bana aittir. Yapımı toplam 5 saat sürmüştür. Bir eksik varsa bana bildiriniz :D

çok hoş olmuş ellerine sağlık başarılar

Açıkcası günümüz sunucu logolarından farklı bir yapıya sahip olmuş ama ben yinede çok beğendim diyebilirim, umarım açacağınız sunucuda bunun kadar güzel olur. :-)

çok hoş olmuş ellerine sağlık başarılar
Açıkcası günümüz sunucu logolarından farklı bir yapıya sahip olmuş ama ben yinede çok beğendim diyebilirim, umarım açacağınız sunucuda bunun kadar güzel olur. :-)
Çok teşekkür ederim <3 Açacağımız sunucunun haritaları vs. hepsini ben yaptım yakında harita tanıtımını yapacağım. Çoook teşekkür ederim emeğimin karşılığını bu yorumlar ödüyor. <3.

Yazılar dışında iyi.

Logoda olan karakteri bir yerlerden tanıyor gibiyim ama çıkaramadım da. Steven Universe ile bir bağlantısı var mı? Buna hemen açıklık getirin ?

Logolar çok hoş olmuş. Elinize sağlık. Başka logolarda bekliyoruz. :)

Logoda olan karakteri bir yerlerden tanıyor gibiyim ama çıkaramadım da. Steven Universe ile bir bağlantısı var mı? Buna hemen açıklık getirin ?
Benziyor cidden. Aklımda böyle birisi yoktu :D sadece gerçek hayatta tanıdığım birisinin karikatür şeklini hayal ederek yaptım :D

960x0.jpg

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Logolar çok hoş olmuş. Elinize sağlık. Başka logolarda bekliyoruz. :)
Zamanım olursa yapacağım. ^^

Duruş vs. bir sunucusunun logosuna benziyor fakat benzerlik öyle çok değil. Ellerine sağlık.
Merak ettim atabilir misiniz? :D Bir logo yaptım her şeye benzedi :) Yorumlarınız için çook teşekkür ederim ♥️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl