Çözüldü Sunucu Lag Girmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BLİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLİX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
BLİX

Discord:

BLİX

Hocam Selamlar Güçlü Bir VDS Kullanıyorum Ryzen 9 5900x 32 GB Ram Fakat Hocam Bir Sorun Alıyorum Sunucumu Açarken Sunucuma'da 32 nin 20 gb sini veriyorum zaten başka birşey çalıştırmıyorum hocam sunucuyu açtıktan sonra şoyle bir hata alıyorum sunucu kapanmıyo ama aşırııı derecede lag alıyorum hocam yardımcı olabilen varmı lütfen hocam. log dosyasını paylaşıyorum.

essentialsı güncelledim
luckpermsi güncelledim halen çozulmedi sorunum watchdog bilmem ne bişiler diyor hiç bişi anlamadım?

Ekli dosyalar

• logs.txt
    logs.txt
    13,2 KB · Görüntüleme: 169
hocam yardımcı olabilen arkadaşlar bakabilirmi lütfen teşekkür ederim. klasik do not report paper.

hocam yardımcı olabilen arkadaşlar bakabilirmi lütfen teşekkür ederim. klasik do not report paper.

Bu crash belirli bir zaman sorna mı oluyor? Hangi hosting firmasını kullanıyorsun? Aikar Flag'lerini kullanıyor musun? Timings raporun var mı?

Son düzenleme:
hocam keyubu fakat boyle sorun veriyor hiçbirşey anlamadım birde sunucu açıldıgı gibi vermiyor sunucuya adamlar falang girince vermeye başlıyor. sunucunun üstüne gelince yani ama yinede güçlü bir vds 10 kişi girince lag oluyor :D

hocam keyubu fakat boyle sorun veriyor hiçbirşey anlamadım birde sunucu açıldıgı gibi vermiyor sunucuya adamlar falang girince vermeye başlıyor. sunucunun üstüne gelince yani ama yinede güçlü bir vds 10 kişi girince lag oluyor :D
Bende yaşıyordum aynı sorunu tümeler halinde ayırarak tespit etmiştim sorunu ve sorunun ViaVersion ve Protocollib'den olduğunu keşfetmiştim size tavsiyem bu 2sine bir bakın hata mesajına bakamadım çok uzundu :D umarım sorununuzu çözersiniz

Timings raporu iletirseniz eğer çökmeden önceki durum nedir görebiliriz. Attığını latest'den Essentials'ın Yaml'a pars etmesi ile ilgili bir şeyden farklı bir şey anlaşılmıyor maalesef.

Hocam log dosyasına ve hatalara bakamadım ama bizde sorunlar yaşıyorduk bu keyubunun kalitesinden dolayi yaşanan bir sorun hosting değiştirince sorunlardan kurtulmuştuk.

Hocam Selamlar Güçlü Bir VDS Kullanıyorum Ryzen 9 5900x 32 GB Ram Fakat Hocam Bir Sorun Alıyorum Sunucumu Açarken Sunucuma'da 32 nin 20 gb sini veriyorum zaten başka birşey çalıştırmıyorum hocam sunucuyu açtıktan sonra şoyle bir hata alıyorum sunucu kapanmıyo ama aşırııı derecede lag alıyorum hocam yardımcı olabilen varmı lütfen hocam. log dosyasını paylaşıyorum.

essentialsı güncelledim
luckpermsi güncelledim halen çozulmedi sorunum watchdog bilmem ne bişiler diyor hiç bişi anlamadım?

EssentialsX son dev build sürümünü kullanmalısın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl