Çözüldü SUNUCU KURULUM DESTEK BİLGİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XsevenTime1234

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
XsevenTime

Discord:

! A#8721

Selam dostlar eskilerde sunucu işlettigim oldu bahsettigim yıllar 2019-2020 OpSkyblockun meşhur olduğu zamanlar dostlar aradan 5 yıl gibi bir süre geçti ve 5 yıl boyunda bu işlerden uzak kalmış biri olarak tekrardan bir heves ile 2025 yılında bu işe geri dönme kararı almak istiyorum fakat biraz kurcaladıgımda günümüzde 1.8 sürümündeki paketlerin şuankilerle alakasız oldugunu gördüm bilgi almak istedigim konu Normal skyblock sunucusu kurmak için 1.16.5-1.21.5 sürümüne yani en güncel sürüme kadar kurmam gereken sunucu pluginlerini veya hangi tabanı kullanmalıyım bunları nereden öğrenebilirim hangi eklentiler lazım nasıl keşfedicem chatgpt bana yardımcı oldu biraz fakat tam istedigim şekilde vermedi her şeyi sizlerden yardım istiyorum

ÖNERİ: Dönme dönceksen bile türkiyede dönme uzun vadede sıkıntı çekersin

Selam dostlar eskilerde sunucu işlettigim oldu bahsettigim yıllar 2019-2020 OpSkyblockun meşhur olduğu zamanlar dostlar aradan 5 yıl gibi bir süre geçti ve 5 yıl boyunda bu işlerden uzak kalmış biri olarak tekrardan bir heves ile 2025 yılında bu işe geri dönme kararı almak istiyorum fakat biraz kurcaladıgımda günümüzde 1.8 sürümündeki paketlerin şuankilerle alakasız oldugunu gördüm bilgi almak istedigim konu Normal skyblock sunucusu kurmak için 1.16.5-1.21.5 sürümüne yani en güncel sürüme kadar kurmam gereken sunucu pluginlerini veya hangi tabanı kullanmalıyım bunları nereden öğrenebilirim hangi eklentiler lazım nasıl keşfedicem chatgpt bana yardımcı oldu biraz fakat tam istedigim şekilde vermedi her şeyi sizlerden yardım istiyorum
Merhaba öğrenmek istediğiniz / keşfetmek istediğiniz şeyleri söylerseniz daha sağlıklı yardımcı olabilirim

En stabil altyapı Paper 1.21.4 üzerinden kurup viabackwards ile eski sürümleri desteklemeniz en iyisi olacaktır. Temel pluginleri tek tek yapmak yerine (önerim tek tek yapmanızdır), bu linkten ücretsiz bir paket indirebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca şunu söylemem gerek piyasa eski piyasa değil; dehşet bir bütçeniz veya aşırı iyi sistemleriniz yoksa bu sadece size para kaybettiren bir hobi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl