Bulundu Sunucu Kurmayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Powbot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 632
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Powbot

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Powbot
Herkese iyi günler ben yeni bir sunucu kurmayı planlıyorum bu sunucu skyblock olarak açılacak daha sonrasında hub dönüştürülecek.
Skyblock bölümü için sunucuya yetkili bireyler arıyorum aklımda bir paket var vve bu paketin %70 tamam gelecek arkadaşlara kolay işler kalıyor ama tabikide ihtiyacım var bu arkadaşlara.Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Burçe#5068 bana ulaşabilirisniz bu skyblok tr de olmayan hypixel formatını tr uyarlamayı düşünüyorum.
  • 16 yaşını geçmiş​
  • Günlük 6=+ aktfliği olan​
  • Saygılı​
Bu koşulları sağlayan her birey ekibe katılabilr

türkiyede sunucu açılmaz
Valla Kanka Kendi insanımız kendini kaybettiğinden dolayı açılmaz, Çalmak artık normalleştirilmiş.
Herkes birbirinden ne kadar çalıcam hesabı yapmakla meşgul bu yüzden cennet güzeli ülkemde server açılmaz..

Valla Kanka Kendi insanımız kendini kaybettiğinden dolayı açılmaz, Çalmak artık normalleştirilmiş.
Herkes birbirinden ne kadar çalıcam hesabı yapmakla meşgul bu yüzden cennet güzeli ülkemde server açılmaz..
çoğu sunucu birbirinin aynı gibi artık can sıkıntısından açıyorlar 3 aydır bir paket yapıyordum sunucu açacaktim ama artık onu satacam yeni çıkmış tr sunucularınin yaygın kullanmadığı pluginler çoğuda

bana ulaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl