Çözüldü Sunucu koruma eklentileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheIsaORC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 603
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheIsaORC

theisaorc.com
Premium
Elmaslar
81
Minecraft
TheIsaORC

Discord:

TheIsaORC#0001

Sunucuma hile koruması ve bot koruması gibi bir çok koruma eklentisi arıyorum sizce neleri kullanmalıyım yada kullanmamalıyım.

Hile koruması olarak ne önerirsiniz ve neden?
Bot koruması ve benzeri koruma olarak ne önerirsiniz?
Diğer korumalar için önerileriniz.

Sunucuma hile koruması ve bot koruması gibi bir çok koruma eklentisi arıyorum sizce neleri kullanmalıyım yada kullanmamalıyım.

Hile koruması olarak ne önerirsiniz ve neden?
Bot koruması ve benzeri koruma olarak ne önerirsiniz?
Diğer korumalar için önerileriniz.
Bot koruması için xCord proxy kullanabilirsiniz. Hile koruması için Vulcan kullanabilirsiniz.

Bot koruması için xCord proxy kullanabilirsiniz. Hile koruması için Vulcan kullanabilirsiniz.
vulcan için çok detaylı bir eklenti diyorlar özel olarak konfigürasyon yapılması gerekli diye okudum. ben spartan yada matrix kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl? ve hangisini tercih etmeliyim?

Bot koruması olarak authmenin farklı ülke girişlerini kapatabilirsiniz. Ayrıca Waterfall formunu kullanın bungecord da ve ultraantibot plugini işinizi görecektir.

Hile koruması olarak çoğu sunucuda kullanılan vulcan(ücretli)+ Grimac ikilisini kullanabilirsiniz.

AntiCrash olarak Kesinlikle LPX kullanabilirsiniz.
AntiCheat olarak GrimAC + Vulcan ikilisini kullanabilirsiniz.
AntiBot olarak xCord kullanabilirsiniz.

AntiCrash olarak Kesinlikle LPX kullanabilirsiniz.
AntiCheat olarak GrimAC + Vulcan ikilisini kullanabilirsiniz.
AntiBot olarak xCord kullanabilirsiniz.
lpx şuanda mevcut hile koruması olarak da vulcanı tercih edeceğim yardımınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl