sunucu konusu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Arkadaşlar yıllardır bu forum dayım benim arkadaş sunucu konusu açtı ama konu silinmiş silinmesinin sebebi ise konuda sunucuya ait link bulunması şimdi yeni bir kurall mı geldi yoksa birşeyler mi değişti çünki buradan görevini bilmeyen bir mod arkadaş site link var diye konu silinmiş birisi kuralları bana anlatabilirmi çünki elimde konuşmaya ait ss mevcut durumda acilen birisi yanıtlarsa seviirim. @Hai @smt287 @Cremranyec78

Arkadaşlar yıllardır bu forum dayım benim arkadaş sunucu konusu açtı ama konu silinmiş silinmesinin sebebi ise konuda sunucuya ait link bulunması şimdi yeni bir kurall mı geldi yoksa birşeyler mi değişti çünki buradan görevini bilmeyen bir mod arkadaş site link var diye konu silinmiş birisi kuralları bana anlatabilirmi çünki elimde konuşmaya ait ss mevcut durumda acilen birisi yanıtlarsa seviirim. @Hai @smt287 @Cremranyec78
MC-TR - Genel Forum Kuralları

14. Site veya Discord sunucularınızı forumda paylaşmak yasaktır.
Forumda hiçbir zaman site veya Discord sunucularınızın reklamı yapılamaz ve davet bağlantısı verilemez. Bu gibi durumlarda uyarı alır ve konunuz silinir. Fakat alternatif olarak Discord'tan iletişim sağlamak için kendi Discord ID'nizi verebilir ve sizi ekleyen kişilere sunucunuzun davet bağlantısını verebilirsiniz. (Herhangi bir yerde kullanmak istediğiniz site adresi var ise Forum Destek bölümünden izin almanız gereklidir)

Bu tarz konularını herkese açık bir şekilde açmak yerine Forum Destek bölümüne konu olarak açabilirdin :) Neyse niyetin belli oldu böyle

Anlamadığım şey admalar bannerlar'da url lerin orası burası belliyor biz resmi sunucumuzun sitesini verince mi denetime takılıyoruz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Play.RookiCraft.Net | OPSkyBlock | Sihirli SU | PARA KUTUSU | GÜNLÜK BONUS | Her Gün | 21:00'da Event |+50 Online | 1.8.X - 1.12

Play.MCLegendPlex.com | 1.8.x | Faction | 32GB RAM -10 GB Bağlantı Hızı | Daima İleri | Kalitenin Adresi! |

Play.Oyuncum.Pw | HUB Sunucunun Yeni Adresi!

site link vermek yasak tamam

14. Site veya Discord sunucularınızı forumda paylaşmak yasaktır. Diyorum peki okey birşey soracagım ben sunucuya ait yani market vs olan bir sitenin paylaşılması ?

Yıllardır bu forumda olupta bu bölümü bilmemen ilginç.
Ekran Alıntısı.PNG

Bilmemek degil Konumu farklı bölümlere çekmeyiniz konu ile alakasız mesaj atıyorsunuz suan da.
Sen zaten konuyu alakasız yere açan kişisin orda yetkili şikayeti var yapılan işlemlerin illaki logu tutuluyordur gerekeni zaten yaparlardı insanların gözünde yanlış algı yaratıyorsun

Sen zaten konuyu alakasız yere açan kişisin orda yetkili şikayeti var yapılan işlemlerin illaki logu tutuluyordur gerekeni zaten yaparlardı insanların gözünde yanlış algı yaratıyorsun
Tamam sen bir dur , bir daha kine öyle yaparız .

Kardeşim konumu farklı yere çekiyorsun 2 uyarışım konuyu bilerek bura açtım çünki bir kurall değişikliği var diye ayrıca

Kurall değişiklik oluyor Lütfen konumdan çıkarmısın @admiraldus
Kurallar değiştiğinde biz gereken duyuruyu attık zaten. Bunun takibini yapmak sizin sorumluluğunuz yani uzatmanın bir manası yok fakat siz eşkiyalık yapmaya devam etmek istiyorsanız nabza göre şerbet :)

Kurallar değiştiğinde biz gereken duyuruyu attık zaten. Bunun takibini yapmak sizin sorumluluğunuz yani uzatmanın bir manası yok fakat siz eşkiyalık yapmaya devam etmek istiyorsanız nabza göre şerbet :)
Bence bu konuda sizde kurallara uyan konuları elden gecirin bence destek hattına bakın demek istediğimi anlıyacaksınız ;).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl