Sunucu konu tasarımım

Nasıl olmuş ?

• Kâfi

Oy: 1 8,3%
  • Güzel

Oy: 0 0,0%
  • Orta gelişebilir

Oy: 8 66,7%
  • Pixel pixel :(

Oy: 3 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineTürk Network

Play.MineTurkNW. Net
Elmaslar
71
Minecraft
CanerArtuc

Discord:

CanerARTUC | ValseFTW#0046

Resim boyutu büyük geldiği için küçülttüm biraz pixel pixel olmuş ama fikrinizi sorabilir miyim ?

konu_tasarm.png

Sunucu tasarımınıza ''Orta Gelişebilir'' oyunu verdim. Çünkü diğer tasarımlara nazaran düşük konumda daha iyi tasarımlarla görüşmek üzere :)​

Gözümü acaip yordu ayrıca sanki içinde alıntılar var gibi

cok göz yorucu ayrıca cok gereksiz efektler uygulanmış

Yani ne güzel ne kötü diyebilirim kendini geliştirmelisin. Akşam konuya bakanlar kör olabilir bu yüzden biraz renkli yapmassan daha iyi olabilir umarım gelişirsiniz ve daha iyi tasarımlar yaparsanız iyi forumlar.

Sunucu grafik tasarımın berbat diyebilirim. Ama biliyorsun ki bu eleştriyi aldıktan sonra daha da çok azimli olucaksın kendini geliştirmeye bakıcaksın. Eğer ki gelişirsen biliyorsun ki daha çok iyi tasarım çıkartabilirsin. Başarılar Dilerim.

Yazı tipi olmamış. Çok göz yorucu.

Emeklerinize sonsuz saygım var hoş duruyor okudum bazı yorumları Caner le artık bi ilişkim olmasa da hakkını yemeyin yani BERBAT demek insanın gururunu incitiyor acıkcası güzel geliştirile bilir.

Ben hiç beğenemedim , kendini geliştirmen dileği ile.

Skin, logo ve arkaplan uyumu berbat. Font değiştirilmeli. "Grafik animasyon ve web tasarım" okuyan birine göre oldukça yetersiz bir tasarım.

10 üzerinden 1. Kendini geliştirmenin öneririm.

Çok geliştirilmesi gerekiyor, baş kısım çok kötü oturmamış renkler uyumsuz göz yoruyor fakat kendini geliştirebileceğine inanıyorum.

Ben Beğenmedim Ama Beğenenler Olucaktır pixel pixel fotoraflar var geliştirilmeli

Açıkcası Grafikten Az Anlarım Fakat Çok Göz Yorucu Renkler Eşitlenmeli Göze Hitap Eden Renkler Olmalı , Gereksiz Bir kaç Efekt Mevcut Onlar Silinirse İyi Olabilir Onun Dışında Oyum Orta Gelişebilir ..

Gelişmeniz Dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl