Tasarım Sunucu Konu Tasarımı | PSD | Hemen İndir | V.1 - iAliOsman_TR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iAliOsman_TR

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
240
Kullanırsanız, emeğe saygı olrak lütfen yorum yapıp, beğenirseniz beni çok mutlu edersiniz.
Kullanırken En Alttaki design by iAliOsman_TR Yazını Kaldırmayın Lütfen.
VDRDJZ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi Kullanmalar​

İlk tasarıma göre çok güzel olmuş. Sadece genişliğini 900-960 arası yapsaydın daha güzel olabilirdi.

İlk tasarıma göre çok güzel olmuş. Sadece genişliğini 900-960 arası yapsaydın daha güzel olabilirdi.
Teşekkürler, fakat bu ilk tasarım değil paylaştığım ilk tasarım. Zaten önceden baya yapıyordum bedava bunu paylaştım. :)

Klasik konu tasarımı stili. Lütfen stillerinizi geliştirin. Sürekli tek sayfa yapmak zorunda değilsiniz.

Sunucu sistemleri güzel ancak daha çok resim koyabilirdiniz.
Bir de peynir host bence pek iyi değil. Sunucunun gelişmesi gerek. Başarılar. :P
Güzel tema olmuş hoş gözüküyo ama sistemler kısmının görselleri (icon mudur nedir) onları daha farklı yap bence.
Sonuçta Minecraft ile hayaletin pek bi alakası yok alkdsjf

Sunucu sistemleri güzel ancak daha çok resim koyabilirdiniz.
Bir de peynir host bence pek iyi değil. Sunucunun gelişmesi gerek. Başarılar. :;p
Güzel tema olmuş hoş gözüküyo ama sistemler kısmının görselleri (icon mudur nedir) onları daha farklı yap bence.
Sonuçta Minecraft ile hayaletin pek bi alakası yok alkdsjf
Teşekkürler, peynir host güzeldir hem yenilebilir. O iconları öylesine hoş gözükür diye koydum.

Lütfen Dosya.tc gibi güvenilir olmayan sitelere yüklemeyiniz, ne kadar virus total olsada...

Gdrive'a yüklemenizi öneririm

Ayrıca, Mega veya mediafire'da güzeldir.

onun haricinde genişliği tam ayarlayamamışsın, Fakat ilkine göre güzel olmuş :D

Lütfen Dosya.tc gibi güvenilir olmayan sitelere yüklemeyiniz, ne kadar virus total olsada...

Gdrive'a yüklemenizi öneririm

Ayrıca, Mega veya mediafire'da güzeldir.
Bir dahakine eklerim. Saol.
Aklıma geldi de üşendim :P

Kullanırsanız, emeğe saygı olrak lütfen yorum yapıp, beğenirseniz beni çok mutlu edersiniz.
Kullanırken En Alttaki design by iAliOsman_TR Yazını Kaldırmayın Lütfen.
VDRDJZ.png

İyi Kullanmalar​
Bir konuda öğk geldi. Şu RIG denen olayı herkes aynı rigleri ve aynı şekilde yapıyor. C4D denen programı biliyor iseniz RIG koyun. Kendiniz RIG yapın veya editleyin. Diğer türlü artık görmekten gerçekten öğk geldi. İlk paylaştığın tasarıma göre eh işte sıkıntımız herkes aynı şeyi yapıyor farklı düşün farklı yap en iyisi.

Bir konuda öğk geldi. Şu RIG denen olayı herkes aynı rigleri ve aynı şekilde yapıyor. C4D denen programı biliyor iseniz RIG koyun. Kendiniz RIG yapın veya editleyin. Diğer türlü artık görmekten gerçekten öğk geldi. İlk paylaştığın tasarıma göre eh işte sıkıntımız herkes aynı şeyi yapıyor farklı düşün farklı yap en iyisi.
Dostum rigi zaten sadece başlıkta kullandım. Başka bir yerde kullanmadım. Kendime özel rig yaparsam çok değişik yapacağıma ininıyorum, yinede saol.

Açıkçası berbat olmuş. İkonlar oldukça karışık görünüyor ve şu dalgalar artık çok klasik. Her önüne gelen dalga kullanıp paylaşıyor, az farklı şeyler yapın lütfen.

@twond. nasıl bir akım başlattın be bro.

Açıkçası berbat olmuş. İkonlar oldukça karışık görünüyor ve şu dalgalar artık çok klasik. Her önüne gelen dalga kullanıp paylaşıyor, az farklı şeyler yapın lütfen.

@twond. nasıl bir akım başlattın be bro.
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl