Sunucu Konu Tanıtım Ayraçı | #3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WeydeyEfendi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
HAKKIMIZDA.png

EKİBİMİZ.png

GÖRSELLER.png

İLETİŞİM.png

KURALLAR.png

SİSTEMLERİMİZ.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu tasarımı ücretsiz bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerçekten her geçen gün daha güzel oluyor.

Tek değişen şey yazı, şekiller ve RIG uyumlu değil. Aslında çok şekil var o sıkıntı. Pek uğraşılmamış gibi.

Bu tasarımı ücretsiz bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerçekten her geçen gün daha güzel oluyor.
Değerli yorumun için teşekkürler ancak her gün ek olarak yaptığım bir şey yok sadece şekillerini değiştirip atıyorum hangisi kullanacak kişinin gözüne uyarsa onu seçmesini istiyorum.

Tek değişen şey yazı, şekiller ve RIG uyumlu değil. Aslında çok şekil var o sıkıntı. Pek uğraşılmamış gibi.
Ayraç olarak pek fikir bulamadığımdan dolayı biraz şekilleri fazla kaçırıyorum bundan başka söylemek istediğim şeyler yukarıda ki cevapta yer alıyor zaten.

Biraz baştan savma olmuş gibi, gözüme hitap etmedi açıkçası fakat ücretsiz bir şekilde herkese paylaşmanız çok hoş.

Biraz baştan savma olmuş gibi, gözüme hitap etmedi açıkçası fakat ücretsiz bir şekilde herkese paylaşmanız çok hoş.
Değerli yorumun için teşekkürler baştan savma olarak gözükmesi diğer konu ayraçlarını beğenmeyenlerinin bunu beğenebiliceğini düşündüğümden dolayıdır.

Biraz basit gözüküyor arkaplan düzenlense daha iyi olur gibi.

Ayraç yerine konu tasarımı yapmanızı öneririm.

Sağ ve sola eklediğiniz yuvarlığımsı cisimleri kendiniz yapmaya çalışmışsınız sanırım; kalitesi piksel piksel duruyor. Bunu düzeltirseniz hiç yoktan iyidir denebilecek hale gelebilir ancak yine de çok eksiği olan bir çalışma.

Ayraç yerine konu tasarımı yapmanızı öneririm.
Sağ ve sola eklediğiniz yuvarlığımsı cisimleri kendiniz yapmaya çalışmışsınız sanırım; kalitesi piksel piksel duruyor. Bunu düzeltirseniz hiç yoktan iyidir denebilecek hale gelebilir ancak yine de çok eksiği olan bir çalışma.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ileride göze alacağım.

tek seyın hep kötülmek gayet güzel ve başarılırı sen ne alarsınkı !

Ben bu işi biliyorum. Şekiller birbirleriyle uyumsuz. RIG uyumlu değil. Çok şekil olduğundan dolayı göze hoş durmuyor. Bunu görebilmek için kör olmamak gerekir.
seni gibi dıymı ama senı yağptıgında hos degılk
i dekı güzel başarılar dırek kötule aga !!!

tek seyın hep kötülmek gayet güzel ve başarılırı sen ne alarsınkı !
Ben bu işi biliyorum. Şekiller birbirleriyle uyumsuz. RIG uyumlu değil. Çok şekil olduğundan dolayı göze hoş durmuyor. Bunu görebilmek için kör olmamak gerekir.
seni gibi dıymı ama senı yağptıgında hos degılk
i dekı güzel başarılar dırek kötule aga !!!
Acaba bu tartışmayı konuda değilde özel mesajlarınızda yapmaya ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl