Sunucu Konu Tanıtım Ayraçı | #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WeydeyEfendi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Yorumlarınızı bekliyorum eğer kullanmak isterseniz istediğiniz gibi konularınızda kullanıp editleyebilirsiniz sadece bunu kullandığınız yerde ufak bir etiket bırakırsanız sevinirim :)

--

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Vaaov eline sağlık cidden efsane bir şey olmuş

Vaaov eline sağlık cidden efsane bir şey olmuş
Değerli yorumun için teşekkürler ancak abartılıcak bir şey yapmadım sadece birkaç kare ve üçgenden ibaret sadece konu tasarımı yapmaya gücü yetmeyen arkadaşlar için hazırlanmış bir tasarım :)

Kanka yinede hoş olmuş :) başarılar dilerim.

Ellerine sağlık.Dediğim gibi yapmışsın ve bu açık ara diğerinden daha güzel olmuş :) Ellerine sağlık.

Ellerine sağlık.Dediğim gibi yapmışsın ve bu açık ara diğerinden daha güzel olmuş :) Ellerine sağlık.
Değerli yorumun için teşekkürler bundan dolayı sizlerin yorumunu alıyorum kendimi geliştirmeme yardımcı oluyorsunuz :)

Gerçekten böyle bir tasarımının ücretsiz hizmet olmasına şaşırdım. Ellerine sağlık ve başarılar dilerim <3

Gerçekten böyle bir tasarımının ücretsiz hizmet olmasına şaşırdım. Ellerine sağlık ve başarılar dilerim <3
Değerli yorumun için teşekkürler aslında pek yaptığım bir şey yok bu tarz şeylerin ücretli olması beni üzüyor bundan dolayı paylaşıyorum.

Vallahi çok güzel olmuş ellerine sağlık

Eline sağlık güzel olmuş

Ellerine Sağlık, güzel olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl