Çözüldü Sunucu kendisi Stop Veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emircan sabırlar

İmkansız kendi beyninizde başlar ve biter!
Elmaslar
1
Minecraft
iAcez
Merhaba arkadaşlar bayadır üzerinde çalıştığım bir plugin paketi var ve şu anda hata vermeye başladı.
Sunucuyu açıyorum ve bir zamandan sonra kendisi stop veriyor.
Logs dosyasına bakıyorum ve sorun göremiyorum.
Lütfen bakıp yardımcı olurmusunuz ?
Dosya:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Baslat.sh'ye şunu ekler misiniz?
Kod:
java -server -XX: + UseConcMarkSweepGC -XX: + UseParNewGC -XX: + CMSIncrementalPacing -XX: ParallelGCThreads = 2 -XX: + AggressiveOpts -d64 -Xincgc -Xms4000M -Xmx16000M -XX: MaxPermSize = 128M -jar spigot.jar

Baslat.sh'ye şunu ekler misiniz?
Kod:
java -server -XX: + UseConcMarkSweepGC -XX: + UseParNewGC -XX: + CMSIncrementalPacing -XX: ParallelGCThreads = 2 -XX: + AggressiveOpts -d64 -Xincgc -Xms4000M -Xmx16000M -XX: MaxPermSize = 128M -jar spigot.jar
Merhaba öncelikle destek sağladıgınız için teşekür ederim.
Verdiginiz komutu baslat.sh'ye ve panele start yerine koydum ama konsol açılmadan kapanıyor.
Normal baslat.sh'ye basıyorum 60'dan geriye sayıyor açmıyor.
Teşekür eder beklemedeyim.

Aynı sorun bende de var, bir süre sonra konsol kapanıyor.

Aynı sorun bende de var, bir süre sonra konsol kapanıyor.
Merhaba
Çözümü buldum gibi geliyor ama şu anda test ediyorum hallen daha yardıma açığız.
Eğerki bir sonuca ulaşırsam size'de bildiricem.
İyi Günler.

Tamamdır bekliyorum.
Merhaba Sizler İçin Sorun Çözmek İçin Burdayım.

Sorun Tam Olarak Gözlemimce Oyundaki Pluginlerin Eski Sürüm Olmasıdır Lütfen Bütün Pluginleri Tekrar Tekrar Test Ediniz.
Genellikle Oyununuzu Etkileyen Skript Var İse Ordan Başlaya Bilirsiniz.

Yardımcı Ola Bildiysem Ne Mutlu Bana Sorun Hallen Daha Devam Ediyorsa Bildirim Geçe Bilirsiniz.

Bir öneride ben vermek istiyorum. Sunucunuzda AutoSaveWorld yüklüyse, arada sırada save alırken sunucuyu stopluyor yani hata veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl