Palasu
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- palasu
Discord:
palasu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
palasu
takendisiyim
takendisiyim
palasu
hata devam ediyorSorunun IA'da olduğu kesin ise LoneLibs güncelleyin logda sorun lonelibsin sürümü eski olduğu için kaynaklanıyor gibi gözüküyor
takendisiyim
palasu
itemsadderi çıkardım çalıştıAuthme, LoneLibs, ClearLag, Essentials çıkartıp deneyin bunlar sorunun kaynağı değil ise;
PlaceholderAPI - Vault - ProtocolLib hariç Tüm pluginleri çıkart, masaüstüne 7 klasör aç, grup1 - grup2 ... diye (sadece papi vault ve plib varken de başlatıp deneyin ne olur ne olmaz)
her gruba 10 tane plugin koy (papi vault vb. kaldığı için son klasör 7 plugin kalacak önemli değil)
Ardından sunucu çökene kadar bir bir grup klasörü ekleyin her yeni grup klasörü eklediğinde restart atın
koyduğunuz bir grup klasörü çökmeye neden oluyorsa tekrar tüm pluginleri çıkartıp SADECE o grubun içindeki pluginleri koyun ve pluginleri restart ata ata tek tek çıkarın
böylece 5-10 dakika içerisinde hemen sorunun kaynağı olan plugini bulabilirsin
bu yöntem ile 70 plugini tek tek çıkartmak yerine sorunlu olabilecek 10 plugin kalıyor ve sadece 10 tanesini denemiş oluyoruz
takendisiyim
itemsadderi çıkardım çalıştı
ItemsAdder eklentisi başlatılamıyor, IA çalışmayınca sunucuyu kapatan bir eklenti, itemsadderı çıkarıp deneyin
IA'yı en başta denemiştik olmadı yazdınız ama şuan oluyor ise IA'nın çalışması için önce LoneLibs güncelleyip deneyin olmazsa direkt LoneLibs kaldırın logda lonelibs olmadan da çalışabilir diyor IADeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hata devam ediyor
palasu
deniyimIA'yı en başta denemiştik olmadı yazdınız ama şuan oluyor ise IA'nın çalışması için önce LoneLibs güncelleyip deneyin olmazsa direkt LoneLibs kaldırın logda lonelibs olmadan da çalışabilir diyor IA
palasu

Yusuf Mert
protocollib ve lonelibs güncel dimiSildim Gene OlmadıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!