Çözüldü Sunucu kayıt ve giriş sistemi (iki seçenek arasından karar vermem lazım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Der XannY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.486

Pin kod sistemi

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Der XannY

Kendine Developer
Elmaslar
14
Minecraft
Lacivert

Discord:

Xanny#3333

Klasik authme yerine kendi databaseme bağlı pin sistemi kullanmak istiyorum ama oyuncuların hoşuna gidip gitmeyeceğini bilmiyorum.
Screenshot:
1593310806261.png

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bence bunu kullan daha havalı ama güvenlik zafiyeti varsa kullanma sıkıntı çıkabilir sonradan.

Bence kullanışlı ve hoş duruyor kullanabilirsin.

Gayet havalı ve hoş duruyor, güvenlik açıkları olabilir onlara dikkat et.

Hoş duruyor fakat şifreyi kırmak kolay gibi.​

Açıksız olarak tasarlanmış bir plugin yapımcısıylada görüştüm detaylı bilgi almak amaçlı. Tek sıkıntım oyuncuların 1234 9876 şeklinde şifre oluşturması olucakt gibi duruyor.

Adını söylede bizde kullanalım.

Sistem hoş, kullanmalısın.

Dostum sistem hoş güzelde arkadaşlarında dediği gibi açığı varsa başın çok yanar, yeniliklerin genel sıkıntısı etraflıca test edilmesi gerek fakat açığı yoksa gayet kullanışlı ilgi çekici bir özellik.

Sistem Güzel Lakin Açık Varsa Seni Çok Uğraştırır

Authme den şaşma bence 9 haneyle sınırlı bir pin sistemi hem oyuncular tarafından hem güvenlik açısından sorun olur. Bi çok kullanıcı şifrelerinde harf kullanıyor, yukarıda verilen AnvilLogini deneyebilirsin authmryle uyumlu ve sınırlama yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl