SUNUCU KAPANDI | KONUYU KAPATIN

BeyazZency

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
37
rd6RQ3.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

rd6RQ3.png

NOT: Sunucuda Sanal Market Bulunmaktadır! Lütfen Sunucuya Girdiğinizde 'Market YOK' Gibi Cümleler Kullanmayınız!
rd6RQ3.png

arrow-right-icon.png
IP: RedstoneMC.nitrado.NET

arrow-right-icon.png
Sürüm: 1.7.X

arrow-right-icon.png
Slot: 34

arrow-right-icon.png
RAM: 4 GB

arrow-right-icon.png
WebSitesi: YAKINDA

rd6RQ3.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

✔ Sanal Market
✔ 3 Adet BOSS
✔ Paintball (Yakında)
✔ TNTRUN (Yakında)
✔ Bar
✔ Ilgili Yetkililer

rd6RQ3.png

○ SPAWN ○

rd6RQ3.png

○ LAPIS ○

rd6RQ3.png

○ BOSS ○

rd6RQ3.png

○ ARENA ○

rd6RQ3.png

Minecraftı bırakmıştım. Bugün tekrar sunuculara gireyimde 2013den bu yana gelişme var mı diye bakayım dedim de bu nedir ya ?

- Oyuncular kendi kendine takılırken oyunculara sinirlenmeler falan halbuki hiçkimse senden event istemiyor ki :) Kendi kendine triplere falan giriyor. gelen gelir çıkan çıkar 22 olmadınız diye size event yok falan
ZV8kAz.png

Ardından herkesi toplayarak evente çekiyor. Ya niye çekiyorsun ben plotworldumde ev yapıyordum ya ? Sıkıntımı belirtiyorum ardından
WZNkZL.png

Admin beye bunun yanlış birşey olduğunu söylüyorum hooop oda neee mute :).
8bVZZQ.png

Valla güzel eğlendim arkadaşlar sizleride beklerim :) gelin hep beraber oynayalım.
@BroPlayz @Ercan Erdem @UcanKofte @Mr_TeneKe @Adenzu

Serverlere pek girmem ama deneyeceğim.

Islak zopa zoruyla event yapan Admin ilk defa görüyorum. İyi mi kötü mü karar veremedim.

Hakkını savununca da mute yemek :/ Bana bir şeyleri hatırlatıyor, Welcum tu Türkey.

Minecraftı bırakmıştım. Bugün tekrar sunuculara gireyimde 2013den bu yana gelişme var mı diye bakayım dedim de bu nedir ya ?

- Oyuncular kendi kendine takılırken oyunculara sinirlenmeler falan halbuki hiçkimse senden event istemiyor ki :) Kendi kendine triplere falan giriyor. gelen gelir çıkan çıkar 22 olmadınız diye size event yok falan
ZV8kAz.png

Ardından herkesi toplayarak evente çekiyor. Ya niye çekiyorsun ben plotworldumde ev yapıyordum ya ? Sıkıntımı belirtiyorum ardından
WZNkZL.png

8bVZZQ.png

Valla güzel eğlendim arkadaşlar sizleride beklerim :) gelin hep beraber oynayalım.
Bu tür serverlere tek girme sebebim tanıdık varsa tanıdıkları kırmamak adınadır olur bir gün toplaşırsak gelirim ama adminlerle kavgamı ederim daha baştan diyim :p[DOUBLEPOST=1443005835,1443005720][/DOUBLEPOST]
Islak zopa zoruyla event yapan Admin ilk defa görüyorum. İyi mi kötü mü karar veremedim.

Hakkını savununca da mute yemek :/ Bana bir şeyleri hatırlatıyor, Welcum tu Türkey.
Şöyle bir şey var hocam hani onlar yetkili ya serverin sahipleri ya kendilerini tanrı gibi görüp asla kendilerine laf söyletmezler bu tür insan psikolojisini aşamadı hala maalesef insanlar yahudiler bile bunlara özeniyor üstünlükte o derece yani:red:

Sanal Market Ayarlamışsınız İyi Hoşta Süper Altın Elma Nedir :) Cidden Güldüm :)

1. Server benim değil.
2. Ben Ordaki GaMYoNCu12 adlı rehberim.
3. Sunucu ilk defa rekor kırıldı diye event yapıldı.
4. Kimseyi zorla 'SERVERE GELIN' demiyoruz.

1. Server benim değil.
Sorun zaten " Kimseyi zorla 'SERVERE GELIN' demiyoruz. " değil. Sorun şu i, serverdeki yetkişlierlin zorlu event yapması ve oyuncular haklarını savnununca oyunculara mute atılması.

O Konuda haklısın bişey diyemem.[DOUBLEPOST=1443243776,1443009975][/DOUBLEPOST]Entity303 eklendi!
- Öldürünce bir chest düşer ve ondan değerli eşyalar çıkmaktadır.Fakat Öldürmesi o kadar kolay değil.
[DOUBLEPOST=1443346297][/DOUBLEPOST]GUNCEL
++++

1. Server benim değil.
Rekor Derken +20 Sana Göre Rekormu ?

ZV8kAz.png

WZNkZL.png

8bVZZQ.png

Yusuf Abim Doğru Diyor

Sunucu kapandı gitti vede benim değil konuyu kapatırsanız sevinirim.

KONU KİLİT LÜTFEN!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl