Sunucu ismi arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karteos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karteos

Fırında Isıttığım İlk Taş
Hosting Görevlisi
Elmaslar
51
Minecraft
Kartal_HD

Discord:

İlhân#1881

Merhaba değerli forum üyeleri,
bir minecraft sunucusu açacağım ve içerisinde
Creative - Skyblock - Faction - Survival - Bridge - MlgRush ve daha bir çok oyun olacak ve kullanacak olduğumuz makine 64GB Ryzen 9 3900x bir makine.
İsim konusunda takıldım ve sizden önerileri yorumlara veya İlhân#1881 adresime iletmenizi bekliyorum.
Aradığım isimlerde craft, network, sade isim tüm hepsi geçerlidir.

RenoCraft veya RevoCraft olabilir. İleriye dönük güzel bir kısaltması var. Eğer popüler olursa oyuncular arasında "rc" şeklinde kısaltılabilir.

RenoCraft veya RevoCraft olabilir. İleriye dönük güzel bir kısaltması var. Eğer popüler olursa oyuncular arasında "rc" şeklinde kısaltılabilir.
Bu iki isimde güzelmiş evet ancak her iki isim içinde .com alan adları alınmış

Bu iki isimde güzelmiş evet ancak her iki isim içinde .com alan adları alınmış
Başka bir alan adı düşünebilirsin mesela benim sunucum play.mineworld.club

Siteyi de mineworld.club.tr yapmayı düşünüyorum. Bunu reklam olarak görme. Club bana çok yakıştı. Sende buna benzer bir alan adı bulmayı deneyebilirsin. Neler var çok bilmiyorum ama bu iki isme yakışacak bir alan adının var olacağını düşünüyorum.

Düzenleme/ mineworld.club.tr diye bir şey yapılıyor mu bilmiyorum XD daha üzerinde çok düşünmedim :P

Bu arada verdiğim kelimelerin harflerini değiştirerekte yeni kelimeler üretebilirsin. Reno -> Leno gibi..

Bunun dışında AvaCraft'ın da hoş olabileceğini düşünüyorum veya sadece Ava.

DiamondTable olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl