Sunucu İpnizi Nasıl MC.PlayCraft.tk vs yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 'Master
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Master

Legends Never Die
Elmaslar
99
Merhaba MC-TR Üyeleri;

Bugün sizlerle çok merak edilen sorulardan birisi "Nasıl Sunucu Ip Adresimi Mc.tk lı Yaparım?" ' ı cevaplandıracağız. Çok basit bir anlatım yapıcam. Daha sonra gelişmiş olarak yani (resimli anlatım) yapacağım. Umarım yardımcı olurum. Eğer yardımcı olduysam beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız. Başlayalım.

YAZILI ANLATIM:

1-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak vermiş olduğum siteye giriş yapıyoruz.
2-Yeni ÜCRETSİZ etki alanı bul yazan yere kendi alan adınızı yazıyorsunuz şu şekilde: (xxxxxcraft.tk) sonra enter 'a basıyorsunuz. Veyahut oradaki butona.
3-Sağ üstten öde seçeneğine basıyoruz.
4-Use your new domain kısmından use dns seçeneğine basıyoruz. 1. Hostname yazan yere ellemiyoruz. 2. Hostname yazan yerde "www" ' yu silip "mc" yazıyoruz.
5-Önündeki 2 ip adress ' ede kendi sunucu ip adresinizi yazıyorsunuz.
6-Sağ üstteki Period kısmında 3 Months @ Free yazar onu 12 Months yapıyoruz ki fazla olsun.
7-Continue ye basarak devam ediyoruz.
8-Verify my e-mail butonunun üstüne e-mail yerine kendi e-mailinizi yazıyorsunuz ve butona tıklayarak devam ediyorsunuz.
9-Önünüze çıkan pencereden "Enter Different Email" butonuna basıyoruz ve e-mailimize bakıyoruz.
10-Gelen e-mail de aşağıdaki linke tıklayarak devam ediyoruz. Aşağı iniyoruz ve "Your Details" kısmını dolduruyoruz.
11-Kullanım şartlarını kabul edip "Complate Order" butonuna basıyoruz.
12-Artık alan adınız olmuştur. Maksimum 15 20 dakika sonra aktif olacaktır. Sunucu ekle kısmına "mc.xxxxxcraft.tk" yazarak giriş yapabilirsiniz. Hayırlı ramazanlar ve hayırlı günler ^3^

RESİMLİ ANLATIM

1-Alan adımızı yazıp entera basıyoruz.
nl5EpV.png

2-Öde butonuna basarak ödeme seçeneklerine geliyoruz.

qvmEpR.png

3-DNS ve Domain süresini ayarlayıp "Continue" butonuna basıyoruz.

pnmEka.png

4-Bilgilerinizi yazıp devam ediyorsunuz.

Az03PL.png

5-Artık ödeme tamamlanmıştır. Adresiniz maks 15-20 dakikaya hazır olur.

NOT: .com , .net falan almak istiyorsanız ücretlidir.

NOT: Lütfen konuyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayalıme mek sarfettim teker teker resim çekmek , logo eklemek vs.

Yazan : Burak DENİZ
Signatür : İyi Forumlar...​

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar görüyorsunuz foruma gerekli bir konuydu ve gerekli bir insan bu konuyu açtı, o yüzden buradan seni tebriks diyor bu tür konulara devamını diliyorum.

Evet arkadaşlar görüyorsunuz foruma gerekli bir konuydu ve gerekli bir insan bu konuyu açtı, o yüzden buradan seni tebriks diyor bu tür konulara devamını diliyorum.
Senin yorumun benim için elmas yutubır amca. Teşekkür ederim <3

frenom'da Dns hizmeti varmı emin değilim, fakat yoksa cloudflare ns'lerini yönlendirerek kullanıcılar oradan dns ayarları yapabilirler konuya eklerseniz yararlı olur.

frenom'da Dns hizmeti varmı emin değilim, fakat yoksa cloudflare ns'lerini yönlendirerek kullanıcılar oradan dns ayarları yapabilirler konuya eklerseniz yararlı olur.
Dostum freenom da herşey var. DNS de var.

Daha önce Hai tarafından açılmıştı ama yine de teşekkürler güzel konu :melek:

Sonunda bilmeyenlere çok lazımdı.Yaralı Konu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl