BiloliB
bir şey daha sorucam arkadaşlarım şimdi sv ye giremiyor bunun bir programı filan var mı yoksa programsız da açabilir miyim sv yiDomain gerekmektedir hocam. Domain ile yapabilirisin. Onun yerine aternosaç en sağlıklı sı olur.
Port açmanız gerekiyor sanırım localhostdan. Size önerim aternos araştırın ücretsiz 1gb makine ve kolay yönetim paneli sağlıyorlar. Sizin için en iyisi olur.bir şey daha sorucam arkadaşlarım şimdi sv ye giremiyor bunun bir programı filan var mı yoksa programsız da açabilir miyim sv yi
BiloliB
Athernos da plugin eksikliği çok var 1.15 de sv açmaya çalışıyoruzPort açmanız gerekiyor sanırım localhostdan. Size önerim aternos araştırın ücretsiz 1gb makine ve kolay yönetim paneli sağlıyorlar. Sizin için en iyisi olur.
Siz bilirsiinz ancak dediğim gibi en iyisi aternos sizin için,Athernos da plugin eksikliği çok var 1.15 de sv açmaya çalışıyoruz
Ben Bilmem Kİ ?#3432
İninal'iniz varsa idareten googleden vds alabilirsinzi ücretsiz ve ben yaklaşık 4 ay felan kullandım hiçbir sıkıntı yoktu kapanma vs gibi bir durumda yok ayrıca ip gizlemek için freenom'dan ücretsiz alan adı alıp yönlendirebilirsiniz.Googlede vds'de port açılmıyor gibi gözüküyor ama açılıyor eğer açamazsanız bana ulaşınız.Athernos da plugin eksikliği çok var 1.15 de sv açmaya çalışıyoruz
Arkadaşlar ben arkadaşlarımla beraber oynamak için bir localhost dan sunucu açtım da kendi IP im gözüküyor onun yerine diğer sunuculardaki mc.isim.com (ör.mc.hypixel.net) gibi yapabiliyor muyuz?
Not: Bu işlerden pek anlamam da tek istediğimiz arkadaşlarla minecraft oynamak.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
adam arkadaşlar ile oynuyacaz diyo :DServer Almanı Öneririm.
lefleetz
Hangi mesaj yararlı oldu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!