Çözüldü Sunucu ile ilgili bazı sorunlarım var. Yardım edebilir misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raziel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.14 Sürümünde bu tarz şeyler yaşanabiliyor ondan olabilir veya windows güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı deneyin.

Güvenlik duvarını kapatıp denedik ama şöyle bir şey oluyor arkadaşım bağlanıyor server'a 1-2 dakika öyle blok falan kırıyor ama ondan sonra ir şey oluyor oyun donuyor ve atıyor onu oyundan buna ne sebep oluyor onu da bilmiyoruz ben serverı sorunsuz açabiliyorum ama o bağlanınca direk atılıyor serverdan

Evet tamamdır o donmayı falan söylediğin için anladım. 1.14 sanırım sunucu sürümün 1.14 de böyle problemler maalesef var. Microsoftun hatası yüzünden bu durumda 1.15'de o yüzden bu kadar çabuk çıkıyor hata düzeltmesi içerecek 1.14.4 de belki olmayabilir ama sana önerim 1.13 oynaman

Anlıyorum teşekkürler 1.13 deneyip döneceğim.

Evet tamamdır o donmayı falan söylediğin için anladım. 1.14 sanırım sunucu sürümün 1.14 de böyle problemler maalesef var. Microsoftun hatası yüzünden bu durumda 1.15'de o yüzden bu kadar çabuk çıkıyor hata düzeltmesi içerecek 1.14.4 de belki olmayabilir ama sana önerim 1.13 oynaman

1.13 serverını açtığımda java consolunda işleyici geçersiz vs şeyler gibi bir şey yazmadı normal açıldı ama arkadaşım bağlandıktan sonra yine serverdan 1 dakika sonra falan atıldı.

Sıkıntı sende olabilir o zaman bilmiyorum. Arkadaşların denesin aynı şeyleri onda da olmazsa bilgim yetmedi maalesef :(

Serverı arkadaşıma açtırdığımızda da beni atıp duruyordu, neyse yapacak bir şey yok o zaman yine de teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl