Çözüldü Sunucu ikonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YnsCbbrli

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Minecraft
YnsCbbrli

Discord:

YnsCbbrli#3289

Merhaba ben BungeeCord sunucu kurdum ama bungeecordun kurulu olduğu klasöre 64x64 boyutunda .png uzantılı ikonu attığımda çalışmıyor.Adını server-icon.png de yaptım normal server-icon da olmadı.bungeecordun bağlı olduğu tüm sunuculara da atdım hepsini yeniden başlatdım yine olmadı.

Kullandığın MOTD eklentisini kaldırıp, tekrar dene.

Merhaba bu dediğiniz .png uzantısını bungeecord.jar ın olduğu kısma atınca düzelmesi gerekiyor diye biliyorum. Minecraft server listesine gelin ordan sunucuyu sil tekrar serverinizi ekleyin

B
Merhaba bu dediğiniz .png uzantısını bungeecord.jar ın olduğu kısma atınca düzelmesi gerekiyor diye biliyorum. Minecraft server listesine gelin ordan sunucuyu sil tekrar serverinizi ekleyin
BungeeCordun kurulu olduğu klasörü silib tekrardan mı yapayım?

B

BungeeCordun kurulu olduğu klasörü silib tekrardan mı yapayım?
merhaba silmeyin. Resmi klasöre attıktan sonra, minecrafttı açın ve sunucular daki sunucu ip adresini sil, tekrar ekle

BungeeCord'u tekrar kur. Olmazsa な| ? ʍʀʋօɖӄα#0001 ekle yardımcı olayım.
Forumlardaki yardım konularını discord'a çekmesek daha iyi olabilir. Googleden bunun gibi hata alan insanlar gelebilir ki cevap'ı burda olması daha iyi bir avantaj olacaktır

Dediğiniz herşeyi deneyib tekrardan yazacağım buraya.

Forumlardaki yardım konularını discord'a çekmesek daha iyi olabilir. Googleden bunun gibi hata alan insanlar gelebilir ki cevap'ı burda olması daha iyi bir avantaj olacaktır
Haklısınız. Fakat; Discord'dan yardım edip çözümü yazabilirim.

Dediğiniz herşeyi deneyib tekrardan yazacağım buraya.
Sorun hala devam ediyormu eğer edilmiyorsa lobi paketinin eklentilerinin resmini çek at ve bungeecord da kullandığın eklentilerin resmini çek at

Sorun devam ediyor.BungeeCord'da plugin klasöründe hiçbirşey yok.Hiçbir eklenti yüklemedim oraya.
lobideki pluginler:
Authme
Citizens
CommandNPC
EssentialsX
GroupManager
Multiverse-core
MyCommand
UltraCosmetics
Worldedit

Bungeecord ile lobi bağlantısını doğru kurduğunuzdan emin olun. Bungeecord çalışırken bir hata veriyormu sunucuya giriş yapabiliyormusun? Bungeecord klasörüne yükleme sadece lobiye yükle dene

Sorun devam ediyor.BungeeCord'da plugin klasöründe hiçbirşey yok.Hiçbir eklenti yüklemedim oraya.
lobideki pluginler:
Authme
Citizens
CommandNPC
EssentialsX
GroupManager
Multiverse-core
MyCommand
UltraCosmetics
Worldedit
BungeeCord'a "serverlistplus" eklentisini ekle ardından makineyi kapatıp aç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl