Sunucu içinden başka bir sunucuya bağlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeuX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
Fexerd

Discord:

fexed

Bir lobide NPC'ye sağ tıkladığımızda başka bir sunucuya aktarılma olmasını istiyorum. Bunun için eklenti var mıdır? Bu arada dediğim gibi aynı sunucular üzerinden değil farklı bir sunucuya bağlanma olmasını istiyorum.

Not : Bungeecord oluyor mu bilmiyorum ama onun için uğraşmak istemiyorum küçük bir sunucum var.

Bungeecord olmadan aktarma yapmaz Bungeecord yükleyip aktarma yapmayı deneyebilirsiniz.

Bungeecord olmadan aktarma yapmaz Bungeecord yükleyip aktarma yapmayı deneyebilirsiniz.
Evet ama bungeecord bana çok karışık ve zor geliyor. Ayrıca bungeecord desteklemeyen eklentilerimde olabileceğinden sıkıntı yaşamak da istemiyorum.
Alternatif bir eklenti lazım şu an.

Evet ama bungeecord bana çok karışık ve zor geliyor. Ayrıca bungeecord desteklemeyen eklentilerimde olabileceğinden sıkıntı yaşamak da istemiyorum.
bungee ile sorunun var ise discorddan ulaşabilirsin aktarma bungee olmadan başka bisey ile yapılamaz

Bungeecord olmaz ise olmaz karışık geliyor
ise yardımcı olabiliriz ya da bir kaç video izle yapamadığın ne olursa buraya yaz yardımcı olalım

BungeeCord olmadan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl