Çözüldü Sunucu için web skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fdhby754
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 461
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fdhby754

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Minecraft sunucum için market vs olan bir ücretsiz/ücretli web skripti bilen var mı? Birkaç tane ücretsiz buldum ancak çok fazla sorun var özellikle mycraft isimli bir skriptte kayıt olurken vs aynı isimle kayıt olma gibi çok sorun var. Var mı uygun fiyatlı skriptler?

LeaderOS Kullanıcısıyım fakat biliyorsunuz ki fiyatı biraz fazla denilebilir.

LosingWEB yeni çıkan bir skript ve uygun fiyatlı inceleyebilirsiniz.

LeaderOS - 300TL
LosingWEB - 50TL

Sanırsam Kyubu dan paket aldıysanız ücretsiz olarak MineWeb eklentisi veriliyor. Onu tavsiye edebilirim. Özelleştirilmiş olarak LeaderOS çok iyi. LosingWEB hakkında bir çok şey duydum çalıntı gibisinden ancak o da çok iyi ve hatasız gözüküyor bütçene uygun olarak seç ve kullan hepsi birbirinden iyi.

Minecraft sunucum için market vs olan bir ücretsiz/ücretli web skripti bilen var mı? Birkaç tane ücretsiz buldum ancak çok fazla sorun var özellikle mycraft isimli bir skriptte kayıt olurken vs aynı isimle kayıt olma gibi çok sorun var. Var mı uygun fiyatlı skriptler?

Web hostingi keyubudan alıp web scriptini ise LeaderOS'dan almanı tavsiye ediyorm

Hala satın alım yapmadıysanız GolDunEll#0001 ekleyin LosingWEB çalışanı olarak yardımcı olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl