Çözüldü Sunucu için özel itemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55ilkay55

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
Vlotif
X
Marlboroxll

Discord:

Vlotif#5699

Sunucuya özel itemler yapmak istiyorum yeni set yeni kılıç kalkan vesayre ek olarak birde kalkanlara v.b. şeylere özel desenler getirim bunları sitede satmak istiyorum bunu yapabilceğim ücretsiz bir plugin varmıdır,nasıl kullanılır yardımcı olurmusunuz.

Ücretli istiyorsan ItemsAdder ya da Oraxen kullanmanı öneririm. Ama alamam diyorsan kendine
bir ResourcePack tasarla ve yeni eşyalar ekle. Ancak ItemsAdder ve Oraxen'de olduğu gibi bu eşyaların
hasarını, dayanıklılığını vs. gibi özelliklerini değiştiremezsin.

Itemsadder almanı öneririm. Türkiye için özel fiyatlandırmasıda mevcut.
bak bu tarz zırhlar istiyosun demiii :D
1662489004469.png
1662489206489.png
1662489229306.png
1662489239263.png

Sunucuya özel itemler yapmak istiyorum yeni set yeni kılıç kalkan vesayre ek olarak birde kalkanlara v.b. şeylere özel desenler getirim bunları sitede satmak istiyorum bunu yapabilceğim ücretsiz bir plugin varmıdır,nasıl kullanılır yardımcı olurmusunuz.
ItemsAdder Kullanabilirsiniz.

Oraxen Kullanabilirsiniz.

executableitems diye bir plugin daha vardı sanırım bu pluginden nasıl yapıldığını biliyormusunuz?

Onunla sadece eşyalara özel yetenekler veya birtakım özellikler ekleyebiliyorsun. Her türlü bir ResourcePack'e ihtiyacın var :/

ItemsAdder eklentisi Türkiye'ye özel olarak 8$(140₺) gibi bir fiyata Spigot üzerinde satılıyor.

bu oroxen ve itemsadderın free varmı 1 saatir arıyom

Hocam beleş indirme binbir türlü yazılım yerleştiriyorlar içine denendi onaylandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl