Sunucu için oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azatadil

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
adil1

Discord:

adilsadece

Yeni bir minecraft sunucusu açmayı planlıyorum ama şuan en cok hangi oyunlar tercih ediliyor bilmiyorum hitap edeceğim ortalama kitle 15-17 arası olucak sunucu sürümü olarak 1.16.5x 1.8.9 arası düşünüyorum 1.8.9 pvp modları açmayı planlıyorum ama 1.16.5x fark ettimki coğunluk towny boxpvp gibi oyunlar tutulmuş 1.8.9 sunucusu neredeyse kalmamış sonoyuncu craftrise gibi şuan piyasada yok ve bende ilk düşüncem çakma bir hypixel düşündüm ama paramı boşada atmak istemiyorum sizlerden öneri bekliyorum iyi forumlar.

Şuan bana kalırsa piyasada Emek SkyBlock, Towny ve Tekblok üzerinden dönüyor.

pvp sunucusu hakkında ne düşünüyorsun 1.8.9 temalı eu tarzı bir sunucu çünkü biraz mc tr dışına cıkmak istiyorum insanların hep aynı oyunları oynayıp neden sıkılmıyorlar coğu oyun mekaniğide aynı farm yap para kas spawner al pvp at ama ben eskiler bilir efsanecraft bilirsiniz o sunucuda mesela para kastıktan sonra kredi jackpot gibi k4mar sistemleri vardı ve onlar sarıyordu ve ben bu seferde dediğim gibi mctr dışına cıkmak istiyorum yeni fikirler ile bir sunucu geliştirmek istiyorum ama coğu paket birbirinin kopyası veya renk tonu vs değiştirip aynı veya benzer paketler satılıyor dağıtılıyor ve bu mctr üzerinde sunucu coğunluluğunu bozuyor mesela ben pvp sunucusu arıyorum ama tr de öyle cok alternatif sunucu yok ve coğunluk skyblock sunucuları benim 1 amacım çeşitliliği artırıp oyun çeşitliliğini arttırmak 2 bi yandan sunucumu geliştirip güncellemeler ile taze tutmak ama ister istemez gelir gider dengesini ayarlamak gerekli ve bu dengeyi yanlış ayarlamak sunucuda sorunlar yaratabilir büymek isterken sunucuyu full kapanabilir veya risk alıp +100 üzeri online çekebilirim ama mctr dengesini değiştirmeyi amaçlıyorum

Hangi oyun modunu en çok yapmak istiyorsanız onu yapmanız daha iyi

evet ama fikir almayı seviyorum

Önemli olan severek yapman. Hangi oyun türünden keyif alıyorsan, daha önce uzun süreler oynadıysan onu yapman daha mantıklı. Ama arkadaşın da dediği gibi popüler olan türler towny ve skyblock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl