Çözüldü Sunucu İçin Muzik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MatiasNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
19
Minecraft
ILSI
böyle bi plugin varmı bilgim yok sadece sormak istedim varsa ismini atarsanız sevinirim
metin2 oynayanlar bilir anlar beni gm biyan oyunun müziğini değiştir ve istediği müzüği açardı bu tarz plugin varmı
bilmeyen arkadaşlar için anlatim ben oyunun müziğini değiştirip istediğim müziği açabilicem bilgisi olan varmı

Texturepack ile yapılabilir ama saçma olur biraz. Notalar ile yapma vardı jukebox gibi eklentiler var.

Tek bula bildigim oydu

böyle bi plugin varmı bilgim yok sadece sormak istedim varsa ismini atarsanız sevinirim
metin2 oynayanlar bilir anlar beni gm biyan oyunun müziğini değiştir ve istediği müzüği açardı bu tarz plugin varmı
bilmeyen arkadaşlar için anlatim ben oyunun müziğini değiştirip istediğim müziği açabilicem bilgisi olan varmı
İstersen özel eklenti olarak kodlattirabilirsin. Tabiki kodlayan kişiye de sormalısınız. Bu tarz birşey yapılabilir mi? / yapabilir misin?

sevindim bir an daldım direk konuya :(

İstersen özel eklenti olarak kodlattirabilirsin. Tabiki kodlayan kişiye de sormalısınız. Bu tarz birşey yapılabilir mi? / yapabilir misin?
Kodlanır kodlanmasına da texture pack ile yapılabilir. Minecraft doğrudan/dolaylı yoldan sunucuda dosya eklemeye izin vermiyor.

Hepinize teşekkür ederim kodlansa bile textur ile oluyormuş onun icin gerek kalmadı konu kilit

rez alayımda lazım olur xD

Dedigin şeyin tam olarak ne oldugunu anlayamadım atım şey yardımcı olmadımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl