Sunucu için masaüstü uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Misy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Misy

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11

Sunucunuz için masaüstü uygulamanız olsa içinde ne gibi özelikler olmasını isterdiniz ?

Örnek tasarım :

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_1.png

Ücretlimi ?
Başarılı...

Electron ile mi yapıyorsun?

Çok hoş bende istiyorum yaa düşünsene içinde bir tepe özellik var ne güzel olr acilen bunu paylaşmalısın ücretli ücretsiz fark etmez

Gerçekten bunu siz mi yapıyorsunuz? Eğer bu gerçekse bize de helal olsun demek düşer. Şu an önerim yok ama düşüneceğim..

//Güncelleme

4 Saatir kayıt olma ve giriş üzerinde ugraşıyorum ve ölmek üzereyim

Screenshot_1.png

Peki bir şey soracağım batihost kullanıyorum ve onlarda uzak masaüstü veriyor sizin farkınız nedir?

Peki bir şey soracağım batihost kullanıyorum ve onlarda uzak masaüstü veriyor sizin farkınız nedir?

bu sunucu kontrol degilde sunucu sitelerine benzer bir şey alişveriş vs yapılıp üye olunabiliyor yani oyuncular için

Güzel gibi gidiyor. Konunu takip etmeye devam edeceğim. ( Umarım başarırsın. )

Merhaba tek başına cidden bişiler kodlamak aşırı zor o yüzden ekip arkadaşı bulana kadar projeyi biraz mola verdim. örnekler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

C#:
            }

}

{

DB db = new DB();

MySqlCommand command = new MySqlCommand("INSERT INTO `misy`(`isim`, `soyad`, `eposta`, `username`, `password`) VALUES (@isim, @soyad, [USER=22670]@eposta[/USER], @username, [USER=11101]@Password[/USER])", db.GetConnection());

command.Parameters.Add("@isim", MySqlDbType.VarChar).Value = textBox3.Text;

command.Parameters.Add("@soyad", MySqlDbType.VarChar).Value = textBox1.Text;

command.Parameters.Add("[USER=22670]@eposta[/USER]", MySqlDbType.VarChar).Value = textBox6.Text;

command.Parameters.Add("@username", MySqlDbType.VarChar).Value = textBox4.Text;

command.Parameters.Add("[USER=11101]@Password[/USER]", MySqlDbType.VarChar).Value = textBox5.Text;

// Baglantı Açma

db.openConnection();

if (checkusername())

{
[/CODE]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl