Çözüldü Sunucu hile koruması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

Herkese merhabalar sunucumu neredeyse tamamlamak üzereyim. Kapsamlı ve üzerinde durulması gereken bir konu olduğu için hile koruması olayını sona bıraktım. Sizden ricam birçok hile olayını içinde barındıran (spam engelleyici, anti xray, nuker, anti makro) bir ücretsiz eklenti var ise onu önermeniz olacaktır. Birden fazla hile koruması kurmam gerekiyorsa onu da yaparım. Fakat kendim kurup aynı işi yapan birçok eklenti çalışıp gereksiz yere sunucuyu şişirsin istemedim. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Cidden Anti-Cheat'e bu kadar önem veriyorsan ücretsiz değil de ücretli eklentiler tercih etmelisin. Benim sana önerdiğim Vulcan eklentisini kullanabilirsin.

Anti-Xray ise paper yada paper forklarından her hangisini kullanıyorsan ayarlarda xrayi kapatabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkten ücretsiz&ücretli anti-cheatlere bakabilirsin.

Cidden Anti-Cheat'e bu kadar önem veriyorsan ücretsiz değil de ücretli eklentiler tercih etmelisin. Benim sana önerdiğim Vulcan eklentisini kullanabilirsin.

Anti-Xray ise paper yada paper forklarından her hangisini kullanıyorsan ayarlarda xrayi kapatabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkten ücretsiz&ücretli anti-cheatlere bakabilirsin.
Açacağım sunucu küçük bir vanilla sunucusu belki ilerisi için vulcan kullanabilirim. Fakat şuan sadece discord başvurulu küçük bir survival sunucusu için bir eklenti önerebilirseniz çok sevinirim.

Bedava olarak matrix kullanabilirsin fakat para vereceksen Vulcan kesin olarak önerimdir.

Bedava olarak matrix kullanabilirsin fakat para vereceksen Vulcan kesin olarak önerimdir.
Bu kadar çok önerildiğine göre ilerde Vulcan'e geçmek şart oldu :D önerileriniz için de ayriyetten teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl