Çözüldü Sunucu her gün öğle vaktlerinde hiçbir saldırı almamasına rağmen çöküyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McProKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batihostta yetkililere ulaştığımda çözmüşlerdi. önceden kullandığım hostingti

Oyun içi destek vermiyoruz demişler ama şansımı bir deneyeyim :) Teşekkürler.

Screenshot_1.png

Bu eklentiyi kesinlikle bırakman gerek.

Dostum saçmalama istersen essentials bırakmak? nasıl bir saçmalık bu?

Ne nasıl bir saçmalık? Essentials olmadan sunucu kurulamıyor mu? Bu raporun aynısını başka sunucuda da gördüm. Essentials kadar kötü bir eklenti yok. Teleport sistemi çöp Essentials'ın. Üstte de yazılı. Sunucuyu bakıma alıp Essentials'ı silsin. Herkese başka ekonomi eklentisinden yeni para versin.

Ne nasıl bir saçmalık? Essentials olmadan sunucu kurulamıyor mu? Bu raporun aynısını başka sunucuda da gördüm. Essentials kadar kötü bir eklenti yok. Teleport sistemi çöp Essentials'ın. Üstte de yazılı. Sunucuyu bakıma alıp Essentials'ı silsin. Herkese başka ekonomi eklentisinden yeni para versin.

Essentials'sız sunucu açık dolu bir sunucudur. Gördüklerinizle değil yaptıklarınızla insanları yönlendirin. Hiç essentials'sız sunucu açtınız mı?
ben açtım ve cezasınıda çektim insanları yanlış yönlendirmeyin.

İşlemci ve ram kaynaklı sorun gözüküyor çünkü konsola gelen hatalar plugin ile alakalı değil thread aşımı yani işlemciniz veya raminiz zayıf geliyor, 1.15.2 sürümün her hostingin işlemcisi kaldırmaz v2 veya i7 işlemciler tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl