OzerOTR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- OzerO_TR
Discord:
OzerO#5418
Arkadaşlar sunucuda ben bir sıkıntı göremedim fakat her 10 ve 20 dakikada bir drop giriyor e online sayısı düşüyor.
Sunucudaki pluginler:
Sanki reloadlanmış gibi oluyor donma.
Yardımlarınızı bekliyorum. Canlı görmek isteyen varsa yazsın özelden ip vereyim.
Sunucudaki pluginler:
WorldBorder, GroupManager, TitleWelcomeMessage, VoxelSniper, SkinsRestorer, joinpotion, SuperCensor, Vault, ArchonCrates, AntiAd, NoteBlockAPI, ChestCommands, CombatLog, ActionAnnouncer, WhatIsIt, AntiWDL, ProtocolLib, ImageOnMap, Citizens, PlayerMagnet, LetItRain, isim-bug-fixed, WorldEdit, NoCheatPlus, GiveAll, Skript, MotdManager, AntiBotUltra, EpicBoss_Gold_Edition, WorldGuard, UnioAntiCrash, SaveIt, ASkyBlock, FeatherBoard, CrackShot, CommandNPC, Lockette, ColorMe, ClearLag, DeathMessages, Essentials, floAuction, LibsDisguises, iControlU, Multiverse-Core, SilkSpawners, Shopkeepers, TitleManager, ChestShop, EssentialsChat, SkQuery, HolographicDisplays, Yenileyici, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, skRayFall, AuthMe, SkMorkaz
Sanki reloadlanmış gibi oluyor donma.
Yardımlarınızı bekliyorum. Canlı görmek isteyen varsa yazsın özelden ip vereyim.