Çözüldü Sunucu her 10-20 dakikada bir drop giriyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzerOTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
OzerO_TR

Discord:

OzerO#5418

Arkadaşlar sunucuda ben bir sıkıntı göremedim fakat her 10 ve 20 dakikada bir drop giriyor e online sayısı düşüyor.

Sunucudaki pluginler:
WorldBorder, GroupManager, TitleWelcomeMessage, VoxelSniper, SkinsRestorer, joinpotion, SuperCensor, Vault, ArchonCrates, AntiAd, NoteBlockAPI, ChestCommands, CombatLog, ActionAnnouncer, WhatIsIt, AntiWDL, ProtocolLib, ImageOnMap, Citizens, PlayerMagnet, LetItRain, isim-bug-fixed, WorldEdit, NoCheatPlus, GiveAll, Skript, MotdManager, AntiBotUltra, EpicBoss_Gold_Edition, WorldGuard, UnioAntiCrash, SaveIt, ASkyBlock, FeatherBoard, CrackShot, CommandNPC, Lockette, ColorMe, ClearLag, DeathMessages, Essentials, floAuction, LibsDisguises, iControlU, Multiverse-Core, SilkSpawners, Shopkeepers, TitleManager, ChestShop, EssentialsChat, SkQuery, HolographicDisplays, Yenileyici, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, skRayFall, AuthMe, SkMorkaz

Sanki reloadlanmış gibi oluyor donma.
Yardımlarınızı bekliyorum. Canlı görmek isteyen varsa yazsın özelden ip vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl