Sunucu haritamı çalmışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frmlans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.766
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frmlans

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
68
Youtube da @2AdamMC'nin videosunu izlerken fark ettim. Sunucu haritamı çalmışlar.

1587286020918.png
1587286030784.png

1587286042058.png
1587286088263.png

Haritayı 2017 yılında o dönemki builderımla beraber yapmıştık. Hala aktif olarak kullanıyoruz. Çalarken fark edilmeyeceklerini mi düşündüler bilemiyorum ama böyle hırsızlıklara artık dur denmeli.

Ekli dosyalar

• 1587286087088.png
    1587286087088.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 76
agaaaaaaabbbbbbbbb yak yak

Günden güne emek hırsızlığı artıyor, sunucunuzda eskiden beridir oynadığımdan biliyorum, sürekli sizi taklit eden ve hatta birebir kopyalayanlar var. İnsanların emeklerini ve onurlarını hiçe sayanları kınıyorum

"ama böyle hırsızlıklara artık dur denmeli. "
Kendi koruma sistemlerinizi arttırarak buna dur diyebilirsiniz.
Burada haritam çalınmış, emek hırsızları demek onları durdurmayacaktır :)​

"ama böyle hırsızlıklara artık dur denmeli. "
Kendi koruma sistemlerinizi arttırarak buna dur diyebilirsiniz.
Burada haritam çalınmış, emek hırsızları demek onları durdurmayacaktır :)​
Her şey bypasslanabilir, bunun sonu gelmez, adam clientta küçük bir id değişikliğiyle ya da yeni çıkan bir versionla denese yine indirebilir haritayı, bu kişiler kendilerinden utanmalılar, insanların emeklerini hiçe sayıyorlar

Geçmiş olsun kaliteli koruma yükleseniz çalabilceğini sanmiyorum.

Emek hırsızlığı en nefret ettiğim şeydir. :kizgin:

" Bütün ümidim gençliktedir... "

Doğruyu söylemek gerekirse başınıza böyle bir olay gelmesine üzüldüm. Umarım sana bunları yapan kişiyle iletişime geçip sorunu çözersiniz :'(

Çalan kişinin bir an önce haritayı kaldırması ve düzgün bir map yapması gerekmekte. Yoksa onlar için pek iyi olmayacağından eminim.

Çalan kişinin bir an önce haritayı kaldırması ve düzgün bir map yapması gerekmekte. Yoksa onlar için pek iyi olmayacağından eminim.

Dünyada olan zaten olacak. Önemli olan öbür dünya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl