yani diyorsunki plugini güncelle ama config dosayasının içindekileri yeni pluginin içine atconfig dosyasından türkçe olmuyor mu kardeş ?
yani diyorsunki plugini güncelle ama config dosayasının içindekileri yeni pluginin içine atconfig dosyasından türkçe olmuyor mu kardeş ?
Bence bak benden sana bir oneri bunlari oyrendikten sonra sunucu ac[DOUBLEPOST=1445633741,1445633641][/DOUBLEPOST]bu arada komutlari turkcelestireceksen plugin kullanmadan plugini winrar ile ac zaten anlarsin kolay bir sey istersen yarin izmirden gelince resimli bir sekilde anlatirim buraya koyarim tekrardan af ola cevap veremedigim icin yogundumyani diyorsunki plugini güncelle ama config dosayasının içindekileri yeni pluginin içine at
Sorun değil genel bir plugin editleme bilgim war ama bu plugini ilk defa gördüm ve ilk defa kullanıyorum oyüzden sordum yanibu arada komutlari turkcelestireceksen plugin kullanmadan plugini winrar ile ac zaten anlarsin kolay bir sey istersen yarin izmirden gelince resimli bir sekilde anlatirim buraya koyarim tekrardan af ola cevap veremedigim icin yogundum
plugin adini alabilirmiyimSorun değil genel bir plugin editleme bilgim war ama bu plugini ilk defa gördüm ve ilk defa kullanıyorum oyüzden sordum yani
paidrank pluginim var serverimde ve şu hatayı alıyorum rankup yazınca geçersiz arg yazıor sebebi nedir acil yardım.plugin adini alabilirmiyim
Yarın istanbula gelince ilgileneceğim hala tam yerleşemedim izmirde kalan bir kaç eşyam var.paidrank pluginim var serverimde ve şu hatayı alıyorum rankup yazınca geçersiz arg yazıor sebebi nedir acil yardım.
peki hata verme sebebi nedir.tahminimce sizin plugin paketi kullandıgım paket Sao[DOUBLEPOST=1445638133,1445638073][/DOUBLEPOST]DefaultPaidRanks:Yarın istanbula gelince ilgileneceğim hala tam yerleşemedim izmirde kalan bir kaç eşyam var.
Plugini tam olarak incelemediğimden şuan bir hata göremiyorum ama bakıcam yarın.peki hata verme sebebi nedir.tahminimce sizin plugin paketi kullandıgım paket Sao[DOUBLEPOST=1445638133,1445638073][/DOUBLEPOST]DefaultPaidRanks:
[HASHTAG]#Format[/HASHTAG] = <rank>: Example below.
[HASHTAG]#Required[/HASHTAG] Price: <price>
[HASHTAG]#Optional[/HASHTAG] permission: <permission>
[HASHTAG]#When[/HASHTAG] true it will use /rankup
Enabled: true
[HASHTAG]#There[/HASHTAG] must be a permission here.
Permission: paidranks.normal
Caylak:
Price: 0
[HASHTAG]#This[/HASHTAG] one is optional
# ^^^^ These are examples of permissions with groups
[HASHTAG]#vvv[/HASHTAG] it can look like this too. But it will use the Permission defined at the top.
Oyuncu:
Price: 7000
Tecrubeli:
Price: 35000
Uzman:
Price: 75000
Usta:
Price: 290000
Ustad:
Price: 500000
Soylu:
Price: 780000
Asil:
Price: 1500000
Kahraman:
Price: 2900000
Kral:
Price: 8700000
Efsanevi:
Price: 15500000
Peki Limon Bey Çok Teşekkürler İlgilendiğiniz İçin.Plugini tam olarak incelemediğimden şuan bir hata göremiyorum ama bakıcam yarın.
Yeteri kadar ilgi gösteremedim af ola.Peki Limon Bey Çok Teşekkürler İlgilendiğiniz İçin.
1.7.2 serverim çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1445643446,1445643094][/DOUBLEPOST]Güncel Bir Sürüm Varsa Serverimi Yükseltebilirim Sorun Değil.[DOUBLEPOST=1445643725][/DOUBLEPOST]Yarın ben sana en son sürümünün hazır halini atıcam veya şuan kullandığın sürüme uygun sunucu sürümü nedir acaba ?
Yarın Görüşmek üzere Sağlıcakla Kalın.Yarın ben sana en son sürümünün hazır halini atıcam veya şuan kullandığın sürüme uygun sunucu sürümü nedir acaba ?
Yetki vermelisiniz. Buyrun, bunu deneyin;skype varmı bende oyuncular rank atlayamıyor 1 gündür aralıksız nasıl rank atlama permini vereceğime baktım ama bulamadım
/mangaddp <grup> paidranks.normal
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!