Çözüldü Sunucu hakkında sorununuz var mı ? varsa içeri :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YaramazLimon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Merhabalar yine sadece forumdakilere yardım etme amaçlı ama konuya bir tane bile mesaj gelmiyecek bir konu açtım konunun amacı şudur eğer ki acil bir yardıma ihtiyacınız varsa alta yazın hemen sorununuza çare bulacağım eğer ki zaten çözümünü biliyor isem hemen sölerim bu arada sölemek istediğim bir kaç şey var sizlere şu günler benim en uyuz olduğum şey hazır plugin paketleri bunları asla ve asla kullanmayın zaten bu bile hem sizin kalitenizi hemde güvenliğinizi gösterir oyuncular sunucunuzda oynamak istemez eğer güvende olmak istiyorsanız plugin paketinizi kendiniz yapın hani başlıkda derler hep yok hiç açık yok filan bunlara kanmayın...

Lapissiz fekşın plugin paketi yapar mısın kanka

Lapisli creative server açmak caiz midir hocam ?

Spigot serverlerde görmüştüm balon koruması kullanıyorlar. Plugin adını alabilir miyim? Ücretli olsa da farketmez.

Server Açtık Fakat Plugin , Komut , Ayar Vs. Şeyleri Bilmiyoruz , Yardım Lazım , Plugin Paketi Olsun , Komutlara Ayarlara Kadar

Server Açtık Fakat Plugin , Komut , Ayar Vs. Şeyleri Bilmiyoruz , Yardım Lazım , Plugin Paketi Olsun , Komutlara Ayarlara Kadar
Bence bunları öğrenmeden sunucu açmanızı önermem eğer açarsanız sunucu %90 ihtimalle berbat olur ve gelecek tepkiler şunlardır bu arada Nitrado'ya hayır demeyi unutmuyoruz :) gelecek tepkiler: v*led sunucu berbat siz bu işi bırakın bir dahada başlamayın vs.

paidrank pluginim var serverimde ve şu hatayı alıyorum rankup yazınca geçersiz arg yazıor sebebi nedir acil yardım.

Plugini Güncellersem Nasıl Türkçeleştircem Peki Alıntı Bir Plugin Oldugu İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl