Çözüldü sunucu güvenliği hakkında yardım gerek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRAHMET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 629
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba,
Şu anda Towny tabanlı bir Minecraft sunucusu yönetiyorum ve dün güvenlik açıklarından faydalanan biri tarafından tamamen çökertildi.
Sunucuyu geri yükledikten sonra, daha büyük bir topluluk oluşturmak istediğim için, premium olmayan oyuncuların da katılmasına izin vermeye karar verdim; ancak bu aynı zamanda koruma sistemimi sıfırdan yeniden kurmam gerektiği anlamına geliyor.

Şimdi, deneyimli sunucu sahiplerinden, oynanamaz hale getirmeden kırık bir sunucunun güvenliğini nasıl sağlayacağım konusunda gerçek ve pratik tavsiyeler toplamaya çalışıyorum.
LPX satın al exploit yemişsindir

plugin in rehberine bu konu hakkında danıştım şu yanıtı aldım :evet, bir Ağ (bungeecord sunucusu) için iyi bir güvenliktir ancak tek bir sunucuda sorun yoktur, onu PPB ile korumanız gerekir (örneğin)

bunu deneyeceğim daha sonra birşey olursa dönüş yaparım
PPB yi velocity haric tüm sunuculara kurmalısınız.

sanırım birşeyleri yanlış anlattım yada yanlış yaptım düzgünce açıklamam gerekirse ben şuan sadece 1 towny sunucusuna sahibim oyun modlarını seçtiğimiz ana lobi filan eklemedim sunucuda paper kullanıyorum bungee ve velocity i kurmadım tek ilgilendiğim konu sunucu güvenliği hakkında eyer bu güvenliği velocity ile ana spawn yani oyun modlarını seçtiğimiz lobby server kurmam gerekirse öyle yapacağım

Preventportbypassi townye kurabilirsiniz sadece sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl