Tasarım Sunucu Grafik Paketi - V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
yeni_logo.png
Herkese merhabalar! Her zaman sizler için uğraştığımız MC-TR'de Yaza Merhaba adı altında yapılan projelerden ilkini sizlere sunuyorum. Aslında sunuyoruz. Bana bu projede yardım eden @Y.E.P 'e teşekkür ediyorum.

Projemizin ismi; Sunucu Konu Düzenidir ve versiyon 1 olarak size sunulmuştur. Sebebi bu yaz boyunca geliştirecek olmamızdandır. Bu proje size şunu sunuyor; sunucu sahipleri grafik işlerine ücret ödemeden sunucu grafik paketi almış oluyor.

Peki nasıl alacağız; siz kendiniz mi koyacaksınız?
Sunucu sahipleri (konusunu açan veya açmayan) bize başvurularını iletmeleri gerekmektedir. Bu başvurular ile sunucu grafik paketiniz 1 hafta (en geç 1,5 hafta) içerisinde hazır olacaktır.

Başvuru nasıldır; kime yollanacak?
Başvuru formu şu şekildedir:
Sunucu İsmi;
IP;
Sosyal Medya Adresleri;
Konu Başlıkları (Hakkımızda, Biz Kimiz tarzında);
Skype (Size ulaşacağımız bir adres);
Sunucu Konusu (Forum içerisinde var ise);
Başvuru formu bu şekilde. Bu başvuruları şuan için bana (@epps) yolluyorsunuz. Yakın zamanda sistemi de değiştirebiliriz :)

O kadar söz ettin de hani örnekler?
Örnekleri göstermeden olmaz! Örneklerin görselleri çalınmaması için GIF üzerine uyguladık. Böylece daha iyi görebilirsiniz.

vpY6pz.gif

Örneklerin altında da belirtilen ayarları ücretsiz şekilde de yapabiliyoruz. YEPPS herhangi bir grafik grubu değildir. Sadece YEP arkadaşım ile ortak yaptığımız için YEPPS ismi konulmuştur.

ÖNEMLİ NOT!
Başvurular şuan açık olmayacaktır. 10 Haziran günü başvuru almaya başlanacaktır. 10 Haziran günü öncesinde yollanılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İyi forumlar!

Çok amatörce. Geliştirilmesi lazım, ki geliştireceğinizi umuyorum.

Şuan yaz tatiline yetiştirebilmek için uğraştık. Biraz aceleye geldi.

Biraz daha beklenip, çok daha güzel bir çalışma çıkartabilirdiniz ortaya. Diğer sunucuların tasarımlarıyla aynı neredeyse.
Ayrıca GİF hızını tam ayarlayamamışsınız. Biraz uzatabiliyorsanız uzatın derim.

Başarılı, fakat biraz daha geliştirilebilir.

Bedavaya ne kadar iyi bir şey bekliyorsunuz anlamıyorum!
Satmıyoruz zaten ücretsiz olarak yapıp veriyoruz .
Bunu verelim isterseniz .
ERQYQn.jpg

Bedavaya ne kadar iyi bir şey bekliyorsunuz anlamıyorum!
Satmıyoruz zaten ücretsiz olarak yapıp veriyoruz .
Bunu verelim isterseniz .
ERQYQn.jpg

Bu ücretli mi? Size satıyorsunuz diyen olmadı. Neden bu kadar sert yaptın, anlamadım.

._. yep ortalıgı karıştırıyon :D

Bana bir tane banner yapsana gif skype ver sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl