Çözüldü Sunucu Gereksiz fazladan ram tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meliholmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meliholmak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

meliholmak

Bir hosting firmasında sunucu 6gb kullanırken 8gb verdiğimde sorunsuz işliyordu fakat yeni bir hosting firmasına geçtim. Olağandışı şekilde sadece opskyblock kurulu olmasına rağmen 8gb rami tüketiyor tek başına ne yapmalıyım?

1710234437924.png

timings raporu

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
ya yanlış gösteriyor ya da firman dolandırıcı

Bilinmedik firmalar ile iş yapmayı durdurabilirsiniz, sunucunuza yeni hostinge geçtikten sonra eklediğiniz bir plugin script varsa inceleyebilirsiniz eğer ki leak eklenti kullanıyorsanız bunları temizleyip lisanslı eklenti kullanabilirsiniz. Sorununuz bir an önce çözülür umarım

-Yavuzer

Bir hosting firmasında sunucu 6gb kullanırken 8gb verdiğimde sorunsuz işliyordu fakat yeni bir hosting firmasına geçtim. Olağandışı şekilde sadece opskyblock kurulu olmasına rağmen 8gb rami tüketiyor tek başına ne yapmalıyım?

Ekli dosyayı görüntüle 237146
timings raporu

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba, yüksek ihtimalle bir bug oluştu ve yanlış gösteriyor ya da diğer arkadaşların dediği gibi hosting sizi kandırıyor olabilir. Önce farklı bir pakette aynı rami verin eğer yine aynı şekilde gösteriyorsa hostinginiz sizi kandırmış. Eğer farklı bir pakette aynı rami vermenize rağmen değerler değişiklik gösteriyorsa şuanda kullandığınız pakette bir sorun var demektir. Bu olanak olduğu takdirde farklı bir pakete geçiş yapabilirsiniz. Önerim Özel yaptırmak eğer pek fazla maddi durumunuz yoksa stok eklenti paketleri satın alabilirsiniz. Sunucu açmak icin ücretsiz paketleri kullanmanızı önermiyorum içerisinde crack eklenti olabilir bir virüs olabilir siz ve sunucunuzun güvenliği açısından özel veya stok paketler kullanabilirsiniz

Eğer Yardımcı olduysam elmas vermeyi unutmayın <3

bazı kazıkçı firmalar ballooning diye bir olay yapıyor şimdi bu adamın bi makinesi var mesela 128 gb ramlı sana ondan 8 gbm ramlı bir parça veriyor ama adam bunu mesela 128 gb ramı olsa dahi toplam 200 gb olarak dağıtınca sistem şöyle işliyor:
kullanılmayan ramlar gereken kişiye veriliyor
eğer herkes kullanıyorsa ise ram yetersizliği oluyor sonuçta toplam 200 gb ram lazım ama 128 var o yüzden böyle az miktar ramı kullanabiliyorsun sadece

Sorun çözüldü mü?

Büyük ihtimalle firmandan kaynaklı

.bat yada .sh hangisini kullanıyorsan atar mısın?
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:start
echo Sunucu aciliyor...
java -Xms1G -Xmx7G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+DisableExplicitGC -XX:G1ReservePercent=20 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=
-Daikars.new.flags=true -jar -Dfile.encoding=UTF-8 minecraft_server.jar nogui
timeout 5 > nul
goto start
Bunu kullanıyorum fakat daha basit bir şey istiyorum da hangisi çok tüketiyor emin olamadım. Aynı bu .bat ı başka firmada kullandığımda baya düşük kalıyordu da çözemedim gitti.

Bunu kullanıyorum fakat daha basit bir şey istiyorum da hangisi çok tüketiyor emin olamadım. Aynı bu .bat ı başka firmada kullandığımda baya düşük kalıyordu da çözemedim gitti.
min ve max ram miktarını eşit tutarak deneyin.

Timing 1116 Bu değer makul bir sunucuda en fazla 200 olur. CPU'nuz kritik derecede aşırı yüklenmiş. Yani hosting seni ayakta uyutmuş :P

Konu kilit tek ihtimal hosting değiştirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl