Çözüldü Sunucu Fikri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfehanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.089
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfehanB

404 not found
Elmaslar
163
Minecraft
efehanarslan

Discord:

efehandev#2120

Merhabalar, aklıma bir fikir geldi ve size sunmak istedim.
Yaklaşık 7 yıldır minecraft oyuncusuyum ve açıkçası 4-5 yıl önceki SG, EggWars, BedWars
sunucularına özlem duydum. Ben de şuan EggWars eklenti paketi yapıyordum. Acaba eski MC-SG, CubeCraft
gibi sunucuların oyunlarını yapıp bir sunucu kursam nasıl olur?
10 GB Ram ve R5 1800X işlemcili bir sunucu açmayı planlıyorum
Bildiğimiz VIP'ler falan sınırsız gibi bir şey yapacağım.

Aynı kalitede yapsam acaba sunucu tutar mı?

Yaklaşık 7 yıldır minecraft oyuncusuyum ve açıkçası 4-5 yıl önceki SG, EggWars, BedWars
sunucularına özlem duydum. Ben de şuan EggWars eklenti paketi yapıyordum. Acaba eski MC-SG, CubeCraft

Hocam bence hiç bulaşma mcsg açılıyor zaten cubecraft desen günden güne gelişiyor yani demek istediğim yanina bile yaklaşamazsin

Örnek aldığın sunucular kaliteli ama bunları piyasadaki hazır eklentilerle denemeye çalışırsan hayal kırıklığın alır başını gider. Bunun için yazılım bilgisine, sunucu ve eklenti bilgisine ihtiyacın var. Bunları geçtim elinde ki makineyi aldığın yerin kullandığı donanımlar senin seçtiğin işletim sistemi yani Tavsiyem beklentini yüksek tutma. Amacın eskiyi yansıtmaya çalışmak olsun. Tutar mı konusuna gelirsek kalitene bağlı hatta ne kalitesi ya parana bağlı. Paran varsa basarsın reklamı tutturursun.

Örnek aldığın sunucular kaliteli ama bunları piyasadaki hazır eklentilerle denemeye çalışırsan hayal kırıklığın alır başını gider. Bunun için yazılım bilgisine, sunucu ve eklenti bilgisine ihtiyacın var. Bunları geçtim elinde ki makineyi aldığın yerin kullandığı donanımlar senin seçtiğin işletim sistemi yani Tavsiyem beklentini yüksek tutma. Amacın eskiyi yansıtmaya çalışmak olsun. Tutar mı konusuna gelirsek kalitene bağlı hatta ne kalitesi ya parana bağlı. Paran varsa basarsın reklamı tutturursun.
Kesinlikle hazır paket kullanmadan yapıyorum. Eski videoalar izleyerek orada neler varsa eklentisine bakıyorum. Eklenti ve Skript bilgim bulunuyor. Kalite olarak asla kaçınmıyor.
Bu arada değerli yorumun için teşekkür ederim.

Kesinlikle hazır paket kullanmadan yapıyorum. Eski videoalar izleyerek orada neler varsa eklentisine bakıyorum. Eklenti ve Skript bilgim bulunuyor. Kalite olarak asla kaçınmıyor.
Bu arada değerli yorumun için teşekkür ederim.

Dostum örnek aldığın sunucuların alt yapısı spigottaki eklentilerden oluşmuyor. Özenle sıfırdan yazılmış eklentiler. Yazılım bilgin yoksa derine girme.

Dostum örnek aldığın sunucuların alt yapısı spigottaki eklentilerden oluşmuyor. Özenle sıfırdan yazılmış eklentiler. Yazılım bilgin yoksa derine girme.
Eklenti yazabiliyorum. Ama onlar kadar kaliteli bir şey çıkartmam. Güzel olacağından emin gibiyim.

Hocam bence hiç bulaşma mcsg açılıyor zaten cubecraft desen günden güne gelişiyor yani demek istediğim yanina bile yaklaşamazsin
Benim amacım yanlarına yaklaşmak değil. Bu oyun zevklerini Premium'a ihtiyaç duyamadan oynayacakları
bir sunucu oluşturmak. Türkiye piyasasında büyük sunucular hariç böyle oyunlar ekleyenler azınlıkta.

İyi bir Reklam ve ekip ile güzel yerlere gelebilirsin. Eklenti paketin güzel olmalı bunlar dışında tutar ama dediğim gibi en önemlisi reklam.

Bazı arkadaşların dediği gibi MC-SG falan piyasaya geri dönüyor. Bence hiç bulaşmana gerek yok.

bence hedeflerinin peşinden koşmalısın sonuçta emek veriyorsun emeklerın karşlılıksız kalmaz umarım

Eskide kalma yeni oyunlar türet.Silahlı skywars gibi şeyler hoş olabilir.

Onlar gibi bir sunucu kurmak istesen en az
i9 9900k 9 nesil
128 gb ram
ve Baya bir reklam lazım

Bence weapon wars yapın silahlarla kapışsınlar

Daha değişik bir sunucu açabilirsin olan büyük sunucuları kopyalamanı tavsiye etmem yani kopyalamadan kasttım herkes zaten eggwars ve skywarslı sunucu açıyor bunun yerine daha güzel ve özgün şeyler düşünüp açmanız iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl