ilovemaju
swnsie
çok doğru söyledin türkiyede towyn skyblok boxpvp herkes alışmıs bi farklılık olarak denemek lazım bence denemekden zarar gelmez ayrıca yabancı kitleye nasıl açabiliriz bu olayı biliyorsan aydınlatırmısınKonseptler ne kadar güzel ve bașarılı olsada türkiyede tutup tutmayacağı mühim bi durum türk kitlesi daha çok klasikleșmiș basit bilindik șeylere alıșmıșlar ve hep o taraflara kaçıyorlar bu mod yabancı kitleye açılsa tutma oranı daha yüksek olabilir ama türk kitlede oynatmak biraz zor olur 3-5 oynanır hoșlarına gider insanların sonra herkes sıkılır gider sunucu aktifliği ölür sunucuyla ilgilenilmez ve tozlu raflara kalkar kısaca![]()
ikincielkralliklariseth
yabancı dillerde videolar tanıtımlar çekerek yada yabancı yayıncılara içerik üreticilerine ulaşarak ?çok doğru söyledin türkiyede towyn skyblok boxpvp herkes alışmıs bi farklılık olarak denemek lazım bence denemekden zarar gelmez ayrıca yabancı kitleye nasıl açabiliriz bu olayı biliyorsan aydınlatırmısın
nroxsy
atasci
Hypixel ve CubeCraft sunucularında eskiden bulunan TowerWars ve TowerDefance/VilligerDefance modlarını Türkiye'de ilk ben yaptım, Etkinlik yenilik olarak eski sunucumda zaman zaman yaptığım bir oyun moduydu. Türkiye'de fazla bilinmeyen bir oyun moduydu diye bu modun aktifliği zaman yapılan ödüllü etkinliklerin önüne geçemedi.türkiyede hiç yapılmamış sunucu açıyorum konusu ise defans rust ve tower defans tarzı tutar mı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!