Çözüldü Sunucu etkinlik sayısını arttırmak istiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzanSımsekK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Minecraft
gazanan

Discord:

its_25

Merhabalar bugün sunucular arasında gezerken bir kaç sunucuda etkinlik olarak blockparty/squidgame gibi oyunlarla etkinlik yapıldığını oyuncuların /warp blockparty gibi komutları yazarak oyun alanına gittiği ve belirli oyuncu sayısına ulaştıktan sonra ise etkinliğin başladığını gördüm bunu sunucuma eklemek istiyorum sıfırdan bir kodlamamı yapmam lazım bu konuda yardımcı olabilicek varmı?

Koth gibi etkinlikler içinde bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar bugün sunucular arasında gezerken bir kaç sunucuda etkinlik olarak blockparty/squidgame gibi oyunlarla etkinlik yapıldığını oyuncuların /warp blockparty gibi komutları yazarak oyun alanına gittiği ve belirli oyuncu sayısına ulaştıktan sonra ise etkinliğin başladığını gördüm bunu sunucuma eklemek istiyorum sıfırdan bir kodlamamı yapmam lazım bu konuda yardımcı olabilicek varmı?

• BlockParty
  • RedLightGreenLight
  • ArcadeGames
  • KOTH
  • TimedCommands: Belirli saatlerde otomatik komut yürütür (Örn: /koth start).
  • SpecialPinata
  • ChatGames

Kendın ufak bı parkur mapı yapabilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl