Çözüldü Sunucu ''Console'' Yazısını Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRepair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.672
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRepair

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
MrBedirr
Şu konsolda bir komut yazınca ekrana CONSOLE olarak geliyor ya konsol adı işte onu nasıl değiştiriyoruz.Bilen var mı spigot bukkit yml dosyalarına baktım yok.

Onu değiştirmezsen ama ne yapmak istiyorsun? kısacası söyler misin? iyi forumlar.

Bana skript'İ atabilir misin? veya onun yerine skript de şunu ekle: bütün oyuncularda mesaj gelicekse: broadcast ''mesaj'' ama sadece kendinde görmek istiyorsan send ''mesaj'' ekleyebilirsin, iyi forumlar.

Bana skript'İ atabilir misin? veya onun yerine skript de şunu ekle: bütün oyuncularda mesaj gelicekse: broadcast ''mesaj'' ama sadece kendinde görmek istiyorsan send ''mesaj'' ekleyebilirsin, iyi forumlar.
İlk skriptim değil herşey doğru o skriptle alakalı değil o mesajı değiştirmenin yolu o CONSOLE yazısını değiştirmek. Değiştirildiğini biliyorum lakin nereden olduğunu unuttum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse konu kilitlenebilir.Başka bir yöntem ile yapmaya karar verdim zaman kaybı oluyor böyle aranmak. Konu kilitlenebilir

IP verebilir misiniz?

Console Yazısı Değiştirilemez Skripti Hastebine Koyup Bana Atabilirmisiniz Belki Çözerim.
İyi Forumlar!

Konu Kilitlenebilir. Skriptte daha dolaylı yoldan giderek sorunu çözdüm. Yani konsolu kullanmadan yaptım.İlginiz için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl