Çözüldü Sunucu çöküyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap verip ilgilenen herkese teşekkür ederim sanırsam skriptlerle alakalı. Yarın kontrol edicem eğer sorun çözülürse bildiririm.
Arkadaşlar lütfen doğru düzgün bilgi verin arkadaşımızın aklını karıştırmayın.
Kankam CombatLogX plugini placeholderları sürekli aktifleştirip devredışı bıraktırıyor. Kontrol eder misin?
Knk sunucu panele baktım öyle birşey göremedim ama yanlış yeremi bakıyorum bilmiyorum.

Cevap verip ilgilenen herkese teşekkür ederim sanırsam skriptlerle alakalı. Yarın kontrol edicem eğer sorun çözülürse bildiririm.

Knk sunucu panele baktım öyle birşey göremedim ama yanlış yeremi bakıyorum bilmiyorum.
Sorununu çözdüysem çözüldü yaparmısın konuyu

evet sorunum çözüldü burada yardım eden herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenmesin sorunum hala devam ediyor arkadaşlar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
son log dosyası

Son düzenleme:
sunucuda kimse olmayınca sunucu böyle kapanıyor sanırsam ben sunucudayken hiç böyle bir şey olmamıştı

sunucuda kimse olmayınca sunucu böyle kapanıyor sanırsam ben sunucudayken hiç böyle bir şey olmamıştı
Paketi baştan yapmanı tavsiye ediyorum ama bu sefer sorun olmadığından emin ol.

Tamamdır sorun yok şimdilik düzeldi konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl