Çözüldü SUNUCU COKUYOR & TPS DÜŞÜYOR ACIL DESTEK ! [UZMANLARIDA BEKLIYORUM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

Beyler arasıra sunucu cokuyor ve tps değerleri çok dusuyor; lutfen yardım ıstıyorum

aşağıda timings ve tps dosyalarını verıyorum:

Ekli dosyalar

Sunucunun RAM miktarına göre eklentiler ağırlık yapıyor olabilir.
Çok fazla mı eklenti kullanıyorsun?

Eklenti ile birlikte Skript ve dünya sayınızda önemlidir. Hepsini buraya yazabilir misiniz?

Şunları deneyerek TPS değerlerini yükseltebilirsin:

• Adalardaki moblar biraz sıkıntı çıkarmış. ASkyBlock configindeki monsterspawnlimit: kısmını biraz düşür.
  • Benim en sevdiğim ayar bunu dene. ASkyBlock configindeki "loginremovemobs: islandremovemobs: " ayarlarını "true" yaparsan oyuncu her /is çektiğinde ve sunucuya giriş yaptığında adadaki canavarlar silinir.( Çok işe yarıyor emin ol )
  • Skriptlerine göz at aralarında every 2 3 minute tarzı bir event veya sürekli oyuncuları loop layan ( /süre, /profil gibi) bir skript kullanıyorsan bunlar sunucuna ciddi zararlar verir.
  • başlat.bat dosyasındaki minimum ram seviyesini arttırsa bilirsin (-xms)
  • Batihost hostinginin VDS ini kullanıyorsan Yönetim panelindeki başlatma koduna gir ordan -xms yi arttır.
  • Chunklarda bir sıkıntı yaşamışsın ClearLagg yüklüyse şu skripti öneririm. Ne işe yaradığını anlattım:
Kod:
every 20 minute:
    execute console command "mobkill monsters ASkyBlock" # ASkyBlock dünyasındaki zararlı mobları siler.
    execute console command "lagg unloadchunks" # Yüklenmemiş chuckları yükler.
  • Timing raprounu açık unutmuş olabilirsin, timings attıktan sonra /timings off yazmazsan rapor almaya devam edecek. Ben kapatıyorum işe yarıyor.

2. Kez açıyorsun konuyu. BanItem plugini ile redstone yenileyiciyi yasakla.Plugin listeni atar mısın?

30 Dakikalık Timings almadığın sürece burda söylenenler genel kalır sorunu bilmeden çözüm üretemeyiz

bu sorun cidden önemli.

Hiçbir Sunucuda RedStone Sistemi Kullanan Görmedim,Bence Acilen RedStone Sistemi Yapmayı Bırakmalısın Sunucunda Heleki Makinen Biraz Kötüyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl