port açıgını kapatmak için sunucun bungeecord ise ipwhitelist eklentisinini indirip sayısal ipnizi girmeniz gerekmekte bungeecord dışında bütün sunuculara iphitelist eklentisini kurun eyer normal bir sunucuysa ipwhitelist kurmanıza gerek yok spigot > tab-complete kelimesini aratın ve orda herhangi bir sayı yazar 0 yazın ve / taba basarak //calc gibi komutları kullanamazlarBazı bir kaç yerde görüyorum op hilesi filan büyük ihtimal ip açığı, port açığı falan filan nasıl kapatabilirim onları hertürlü şeyi gizlemek istiyorum
tavsiye etmiyorum hiç kimse sunucunuzu elinizden alamazlar port açıgı olursa nemi olur op hilesi yapabilirler onla o yüzden dedigim spigot tap complete i 0 yapın //calc //bukkit gibi komudu kullanamazlar botlara karşıda antibot eklentisi çok iş görüyorPeki başka neler yapabilirim gerçek korkuyorum server çalınmasına karşı en korktuğum şey yani elimden ne gelirse yapmak istiyorum. sunucum bungecord değil ama yinede bu eklentiyi ipwhitelist indirsem sorun olurmu
bişey ayarlamanıza gerek yokHosting için de yapmam gereken şeylerde varmı mesela bir markadan aldım serveri oradan da neler ayarlayabilirim
keşke spigot sayfasını okusanız bakmadan yazıyorsunuz bi bakın araştırın orda nasıl kurulucagını felan yazıyorPreventPortBypass sunucuma yükledim de acaba herhangi bir videosu varmı yada anlatabilirmisiniz nasıl kullanacağım
PreventPortBypass eklentisinin jar ve dosyasını BungeeCord dışında TÜM OYUNLARIN plugins dosyasına atın.PreventPortBypass sunucuma yükledim de acaba herhangi bir videosu varmı yada anlatabilirmisiniz nasıl kullanacağım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!