Çözüldü Sunucu boşluk sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Sunucuyu kapatıp açtığım zaman doğduğum yer de hep böyle bi sorun yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir? oraya block koyamıyorum hiç bişey yapamıyorum ( grief claim plugini kullanıyorum onla bi alakası yoktur sanırım )

1736868340605.webp

Oyunda bulunduğum yerde sunucu kapandığında o kısımlarda oluyor diğer yerler düzeliyor.

Normal claimsiz düz bi yerde durup test ettim diğer boş yerler düzeliyor ancak benim bulunduğum yerde boşluk oluyor. sunucuyu save alıp kapattığım yerde yaşanıyor bu durum

Kompleks bir hata gibi duruyor. Bu durumu düzeltmek için WorldGuard pluginini güncellemeyi denermisin? Sorun halen devam ederse büyük ihtimalle Grief Claim yüzünden de kaynaklı olabilir. Sunucuyu yeniden başlattığında herhangi bir pluginden hata mesajı alıyorsan bizimle paylaş.

Kompleks bir hata gibi duruyor. Bu durumu düzeltmek için WorldGuard pluginini güncellemeyi denermisin? Sorun halen devam ederse büyük ihtimalle Grief Claim yüzünden de kaynaklı olabilir. Sunucuyu yeniden başlattığında herhangi bir pluginden hata mesajı alıyorsan bizimle paylaş.
Claimsiz bi alanda grief ne kadar etkileyebilir ki? worldguard pluginim güncel ancak sorun devam ediyor.

Laga Girmiş Olabilir Oraya Girmeye Çalıştınızda Sizi Geriye Atıyorsa Eğer Pinginiz Olabilir Bunun birçok nedeni var pluginsel olarakta plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim

Latest log atarsanız, inceleyelim.

Laga Girmiş Olabilir Oraya Girmeye Çalıştınızda Sizi Geriye Atıyorsa Eğer Pinginiz Olabilir Bunun birçok nedeni var pluginsel olarakta plugin listesini atarsanız yardımcı olabilirim
1737068341134.webp

1737068353307.webp

1737068366215.webp

Bu sorun normalde yoktu durduk yere bianda geldi lag gibi bi durum olmuyor hocam 9 ms

böyle bulunduğum chunkı komple alıyor boşluk sorunu f3 g den baktığımda doğru tam 1 kare içi boşluk oluyor

Soruna güncel bi bilgi: 2 hesapla geldim ve 2 hesabında nerede bırakıldıysa orada boşluk oluyor biri spawnda iken biri arenada spawn da bi hesap da sorun yokken diğerinde var

30 dakikalık Timings raporunuda iletirmisin

merhaba itemadder plugini ile alakalı bi sorun var plugini sildiğimde sorun kalkıyor ancak koydugumda aynı durum oluyor.

1.16.5 - 3.6.4 sürümünü kullanıyorum. tüm hepsini sildim sıfırdan jar ile kurdum dropbox a bağladığım gibi iatexture all attığımda oldugum benim bölgemde chunk yok oluyor sorunun sebebi ne olabilir=?

1737374023357.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl