Çözüldü Sunucu Birden Çöküyor ve Kendine Restart Atıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pixelnt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pixelnt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Beyler sunucumda lag yok ama birden çöküp restart atıyor konsola loglara bakıyorum hiçbir hata yok.Yardımcı olabilirmisiniz.

Authme - config - stop kelimesini false yap büyük ihtimal hatalı bir oyuncu var o girince çöküyodur.

Beyler sunucumda lag yok ama birden çöküp restart atıyor konsola loglara bakıyorum hiçbir hata yok.Yardımcı olabilirmisiniz.
Eğer sunucu birden çöküyorsa mutlaka konsola hata yansır. Logları atarsanız belki yardım edebiliriz.

Eğer sunucu birden çöküyorsa mutlaka konsola hata yansır. Logları atarsanız belki yardım edebiliriz.
Hocam konsola hata gelmiyor loglardada hata yok.Oyuncular direkt atiliyor sunucu restart atiyor.

Hocam konsola hata gelmiyor loglardada hata yok.Oyuncular direkt atiliyor sunucu restart atiyor.
Dediğim gibi authmeden kaynaklı bir sorun oyuncular sunucudayken reload attıysan veya yeniden başlattıysan birisinin sql bilgileri zarar görmüş olabilir bunuda sana uyarma amaçlı yeniden başlatıyordur.

Hocam malesef hala çökuyor acaba ben birseyimi engellemeyi unuttum oyun icinden bir bugla mi cokertiyorlar eger boyleyse neyi engellemeliyim.

Hocam malesef hala çökuyor acaba ben birseyimi engellemeyi unuttum oyun icinden bir bugla mi cokertiyorlar eger boyleyse neyi engellemeliyim.
Hala logları atmamakta ısrar ediyorsunuz. Belki sizin göremediğiniz bir hatayı biz göreceğiz.
Eğer atmak istemiyorsanız belirtmeniz yeterli.

Hala logları atmamakta ısrar ediyorsunuz. Belki sizin göremediğiniz bir hatayı biz göreceğiz.
Eğer atmak istemiyorsanız belirtmeniz yeterli.
Hocam Tam sorunu çözdüm derken yeni bir hata karşıma çıktı buyrun konsolda çıkan hatalar.
oj5Q7o.png

Hocam Tam sorunu çözdüm derken yeni bir hata karşıma çıktı buyrun konsolda çıkan hatalar.
oj5Q7o.png
Hocam jobs plugini varsa jobs plugininin dosyasını silersen büyük ihtimalle geçer.

Evet Çok saolun Düzelttim sonunda.[DOUBLEPOST=1493413745,1493413713][/DOUBLEPOST]
Çok teşekkür ederim sorun düzeldi sunucu sorunsuz çalışıyor artık.
Sorun çözüldüğüne göre konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl