Çözüldü Sunucu Bilgi Toplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berknoktaexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 638
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berknoktaexe

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Minecraft
Yavuzer

Discord:

Yavuzer#1997

Sevgili MC-TR üyeleri, sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ben 1.18.2 Emek Skyblock hazırlamak istiyorum, lakin bugüne kadar hiç bir zaman sıfırdan elimle paket yapmışlığım yoktur. Bunun için sizlerden istediğim bir kaç yardım vardır, sunucu içerisinde görmek istediğiniz özellikler, sunucu optimizesi hakkında bilgiler gibi elinizden geldiğince tepeden tırnağa fikirlerinizi yanıt kısmına bekliyorum. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa yanıt kısmında sormaktan çekinmeyin cevaplamaktan mutluluk duyarım.

- YAVUZER

Hocam öncelikle sunucunuz için bir fork seçin benim önerim - Paper veya Pupur olacaktır ve bunların ilk olarak optimizesini yapın sonradan sunucunuz için gerekli eklentileri ekleyin sunucu içinde clearlagg gibi eklentiler kullanmanızı tavsiye etmem bunlar bilinenin aksine lag yaratıyor bunlar yerine kendiniz eklenti yazınız veya paper ayarlarından eşyaların silinme süresini belirmelisiniz.
Onun dışında paketinizin özgün olması çok daha iyi olur ve itemsAdder gibi eklentiler ile sunucunuzu görsell açıdan şenlendirebilirsiniz onun dışında fikir konusunda diğer sunucuları girip analiz ederek neyi nasıl yapmışlar diye bir bakmanızı gerekirse onların sistemini daha iyi hale getirip kendi sunucunuza eklemelisiniz.

Hocam öncelikle sunucunuz için bir fork seçin benim önerim - Paper veya Pupur olacaktır ve bunların ilk olarak optimizesini yapın sonradan sunucunuz için gerekli eklentileri ekleyin sunucu içinde clearlagg gibi eklentiler kullanmanızı tavsiye etmem bunlar bilinenin aksine lag yaratıyor bunlar yerine kendiniz eklenti yazınız veya paper ayarlarından eşyaların silinme süresini belirmelisiniz.
Onun dışında paketinizin özgün olması çok daha iyi olur ve itemsAdder gibi eklentiler ile sunucunuzu görsell açıdan şenlendirebilirsiniz onun dışında fikir konusunda diğer sunucuları girip analiz ederek neyi nasıl yapmışlar diye bir bakmanızı gerekirse onların sistemini daha iyi hale getirip kendi sunucunuza eklemelisiniz.
yanıtın için çok teşekkür ederim.
paper kullanmayı tercih edeceğim lakin bu fork içerisinin optimizasyonunu nasıl yapacağımı öğrenebileceğim yer mevcut mu ?
eklenti yazabilecek bir kapasitede olduğumu düşünmüyorum, şimdilik daha kolay çözüm olan clearlag üzerinden ilerleyeceğimi düşünüyorum,

Fork olarak paper kullanman güzel bir seçim, eğer skyblock açacaksan ada eklentisi olarak Superior kullanmanı öneriyorum. Haricinde sistemlerde minyon, vote, çeşitli eventler ve yeni şeyler ekleyebilirsin. Eğer yararlı olduysam elmas vermeyi unutma <3

Fork olarak paper kullanman güzel bir seçim, eğer skyblock açacaksan ada eklentisi olarak Superior kullanmanı öneriyorum. Haricinde sistemlerde minyon, vote, çeşitli eventler ve yeni şeyler ekleyebilirsin. Eğer yararlı olduysam elmas vermeyi unutma <3
Yanıtın için teşekkür ederim, form düzenleme ve optimizesini tam olarak nasıl yapabileceğimi öğreneceğim bir yer biliyorsan yazarsan sevinirim.

Aşağıdaki bağlantıdan Paper yazılımı için optimizasyon öğreten konuyu okuyabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yanıtın için çok teşekkür ederim.
paper kullanmayı tercih edeceğim lakin bu fork içerisinin optimizasyonunu nasıl yapacağımı öğrenebileceğim yer mevcut mu ?
eklenti yazabilecek bir kapasitede olduğumu düşünmüyorum, şimdilik daha kolay çözüm olan clearlag üzerinden ilerleyeceğimi düşünüyorum,
Aslında eklenti yazmana gerek yok chat gpt yeteri kadar yardımcı oluyor denedim :)

Aslında eklenti yazmana gerek yok chat gpt yeteri kadar yardımcı oluyor denedim :)
Açıkçası yapay zeka içerisinden çıkacak kodun çok profesyonel olacağını düşünmüyorum. Teşekkürler

Açıkçası yapay zeka içerisinden çıkacak kodun çok profesyonel olacağını düşünmüyorum. Teşekkürler
Zaten çok profosyonelce yazmaz lakin doğru promtları girerek onu profosyonel hale yine yapay zeka ile getirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl