Every Night
@SansarReisOfficial in yaptığına çok benziyor onun haricinde güzel.Görüşlerinizi Bekliyorumm...
Ekli dosyayı görüntüle 198173
neon#9620
Gayet güzel ama minecrafta uygun hale getirirsen daha güzel olabilir. Fontu Minecraft fontlarına yakın, backgroundu minecrafta yakın bir şekilde ayarlarsan daha iyi olabilir.Görüşlerinizi Bekliyorumm...
Ekli dosyayı görüntüle 198173
mravci
Arkaplanı biraz incelerseniz zaten minecraft ile ilgili olduğunu farkedersiniz ama evet font konusunda katılıyorumGayet güzel ama minecrafta uygun hale getirirsen daha güzel olabilir. Fontu Minecraft fontlarına yakın, backgroundu minecrafta yakın bir şekilde ayarlarsan daha iyi olabilir.
neon#9620
Alev falan biraz abartı olmuş, fakrettim arka planda minecrafta dair görseller olduğunu ama nerdeyse gözükmeyecek kadarlarArkaplanı biraz incelerseniz zaten minecraft ile ilgili olduğunu farkedersiniz ama evet font konusunda katılıyorum
'Emre - Kritik#1000
Evet biraz ondan alıntı yaptım kendisinin tasarımlarını seviyorum . @SansarReisOfficial <3@SansarReisOfficial in yaptığına çok benziyor onun haricinde güzel.
Evet haklısın arkada minecraft görseli var fakat ortamak aklıma gelmedi - Görüşlerin İçin Teşekkürler....Güzel olmuş eline sağlık fakat biraz daha minecraft temalı olsa daha iyi olabilirdi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!