Inxity#3240
java -Xms5G -Xmx5G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar SunucuYazılımınız.jar nogui
sadamost#4109
İşletim sistemi Windows şuan bunu kullanabilirim demi windowsta çalışır mı? Ve 5gb ram versem olur mu Windows ta sunucuya, benim makine 6gb Rami varBuyrun, işletim sisteminize göre Windows için 4GB Linux için 5GB kullanabilirsiniz.Bash:java -Xms5G -Xmx5G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar SunucuYazılımınız.jar nogui
Inxity#3240
Windows ortalama 1-1.5GB arası belleğinizi kullanır, o nedenle 4GB ya da 4.5GB vermeniz daha yararlı olur. Ancak karar sizin.İşletim sistemi Windows şuan bunu kullanabilirim demi windowsta çalışır mı? Ve 5gb ram versem olur mu Windows ta sunucuya, benim makine 6gb Rami var
sadamost#4109
Anladım birde 2 sindede 5G yazıyor ya sol tarafta olanı 1G yapsam sağ tarafını 5G yapsam ne olur?Windows ortalama 1-1.5GB arası belleğinizi kullanır, o nedenle 4GB ya da 4.5GB vermeniz daha yararlı olur. Ancak karar sizin.
Inxity#3240
Optimize için iki tarafı da eşit tutmanız tavsiye edilir. 1 ila 5GB arasında yer ayırır.Anladım birde 2 sindede 5G yazıyor ya sol tarafta olanı 1G yapsam sağ tarafını 5G yapsam ne olur?
sadamost#4109
Anladım ve son sorum bu başlatma kodu, 1.17 sürümü için uyumlumu? Çünkü 2018 yılında atılmışta sitesine baktığımdaOptimize için iki tarafı da eşit tutmanız tavsiye edilir. 1 ila 5GB arasında yer ayırır.
Inxity#3240
Evet, uyumlu.Anladım ve son sorum bu başlatma kodu, 1.17 sürümü için uyumlumu? Çünkü 2018 yılında atılmışta sitesine baktığımda
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!