Çözüldü Sunucu başlarken hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan GÜR

KACAK OYUNCU | play.kacakoyuncu.com
Elmaslar
75
Minecraft
iEmirhanGur

Discord:

emirhangur#9572

Kod:
[ERROR] Terminal initialization failed; falling back to unsupported
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.fusesource.jansi.
internal.Kernel32
        at org.fusesource.jansi.internal.WindowsSupport.getConsoleMode(WindowsSu
pport.java:50)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.getConsoleMode(Wind
owsTerminal.java:204)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.WindowsTerminal.init(WindowsTermina
l.java:82)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalFactory.create(TerminalFact
ory.java:101)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.TerminalFactory.get(TerminalFactory
.java:158)
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.jline.console.ConsoleReader.<init>(Consol
eReader.java:229)
eReader.java:221)
eReader.java:213)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.<init>(MinecraftServer.j
ava:141)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.<init>(DedicatedServer.j
ava:43)
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.main(MinecraftServer.jav
a:984)
        at org.bukkit.craftbukkit.Main.main(Main.java:201)
Böyle bir hata veriyor yardım edenlerden şimdiden teşekkür ederim.

CraftBukkit kullanıyorsunuz galiba, plugin paketinizde Spigot uyumlu muhtemelen. "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"
Tıklayarak Sunucunuzun sürüme uygun spigot.jar'ını indirebilirsiniz.

CraftBukkit kullanıyorsunuz galiba, plugin paketinizde Spigot uyumlu muhtemelen. "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"
Tıklayarak Sunucunuzun sürüme uygun spigot.jar'ını indirebilirsiniz.
Paper Spigot kullanıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

spigot sürümünü kullan.
Paper spigot daha iyi değilmi ?

Paper Spigot kullanıyorum

Paper spigot daha iyi değilmi ?
Dostum farketmiyor, Senin plugin paketin alıntı ise genellikle Forumda spigot sürümleriylen paylaşılıyor. Spigot öneririm. Bi dene olmazsa yaz bakalım :)

Dostum farketmiyor, Senin plugin paketin alıntı ise genellikle Forumda spigot sürümleriylen paylaşılıyor. Spigot öneririm. Bi dene olmazsa yaz bakalım :)
Spigot yapınca hata olmuyor ama performans içinde paperspigot gerekli deilmi

O zaman
kullan.
O zaman
kullan.
Deniyorum

O zaman
kullan.
Yine aynı hatayı aldım malesef gene olmadı

Spigot kullan, ben öyle yapıyorum hiç sıkıntı çıkmıyor :)

Spigot kullan, ben öyle yapıyorum hiç sıkıntı çıkmıyor :)
Bende normalde spigot kullanıyorum bir kaç öneri sonrası paperspigot kullanmaya başladım ondada böyle bir hata ile karşılaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl